Boeken Chef Magazijn

Uitstekende doorgroeimogelijkheden tot Plaatsvervangend Chef van het bedrijf.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Chef Magazijn. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Chef Magazijn. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Chef Magazijn die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 100 beste boeken voor een Chef Magazijn:

Jamie Oliver 5 ingrediënten

Jamie Oliver 5 ingrediënten

Jamie Oliver 5 ingrediënten - Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789021566665 | 320 pagina's

Snel, simpel, superlekker - dé opvolger van Jamie in 15 minuten In 5 ingrediënten: snel & simpel koken laat Jamie Oliver zien hoe je met slechts 5 ingrediënten elke dag heerlijk en healthy kunt eten. De recepten zijn stuk voor stuk eenvoudig te maken en in een handomdraai klaar. Het boek bevat 130 recepten over …

Plenty

Plenty

Plenty - Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789059563797 | 288 pagina's

Plenty is een feest van smaken, kleuren en texturen. De succesvolle Londense traiteur en restaurateur Yotam Ottolenghi verzamelde in dit boek 120 originele gerechten, die stuk voor stuk bewijzen dat je voor een heerlijk gerecht meer dan genoeg hebt aan groenten, peulvruchten, granen en paddestoelen. Het boek eindigde op de veertigste plaats van de top …

Noma guide to fermentation

Noma guide to fermentation

Noma guide to fermentation - Engels | Druk: 1 | Hardcover | 9781579657185 | 440 pagina's

At noma - four times named the world's best restaurant - every dish includes some form of fermentation, whether it's a bright hit of vinegar, a deeply savory miso, an electrifying drop of garum, or the sweet intensity of black garlic. Fermentation is one of the foundations behind noma's extraordinary flavour profiles. Now Rene Redzepi, …

Jamie Oliver 5 Ingredients - Quick & Easy Food

Jamie Oliver 5 Ingredients - Quick & Easy Food

Jamie Oliver 5 Ingredients - Quick & Easy Food - Engels | Druk: 1 | Hardcover | 9780718187729 | 317 pagina's

Jamie's 5 Ingredients - Quick & Easy Food is the brand new cookbook from Jamie Oliver - Cooking doesn't have to be complicated - that's why Jamie's Jamie's 5 Ingredients - Quick & Easy Food is sure to become your new best friend in the kitchen. It's all about making the journey to good food, …

Jamie in 15 minuten

Jamie in 15 minuten

Jamie in 15 minuten - Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789021552767 | 287 pagina's

Nieuwe opvolger van Jamie in 30 minuten Eén heerlijk gerecht in slechts een kwartier op tafel! We willen elke dag vers en gezond eten, maar hebben weinig tijd. Dat verklaart het enorme succes van Jamie in 30 minuten: in een half uur drie gangen op tafel. Met dit nieuwe boek gaat Jamie verder terug naar …

Plenty more

Plenty more

Plenty more - Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789059565388 | 352 pagina's

Met Plenty More schotelt Yotam Ottolenghi ons 120 nieuwe, inspirerende vegetarische gerechten voor om bij te watertanden. De opvolger van de immens populaire bestseller Plenty is weer een feest van intense smaken, verrassende kruiden en verse ingrediënten. De gerechten zijn gerangschikt naar bereidingsmethode, van gebakken en gegrild tot rauw en samen met de kleurrijke foto's …

Bereik je ideale gewicht! deel 2

Bereik je ideale gewicht! deel 2

Bereik je ideale gewicht! deel 2 - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789078211228 | 144 pagina's

Sonja Bakker (1974) is voedingsdeskundige en bestseller-schrijfster. Jarenlang begeleidde zij mensen met overgewicht in haar praktijk. Inmiddels verkocht ze al miljoenen boeken. In deze prachtige opvolger van 'Bereik je ideale gewicht', Sonja's eerste boek, komen geheel nieuwe producten aan de orde. Met nieuwe weekmenu's van deze tijd, heerlijke, makkelijke recepten, weet Sonja je wederom te …

Nopi

Nopi

Nopi - Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789059566149 | 288 pagina's

'NOPI' bevat ruim honderd nieuwe recepten die hij samen met zijn chef-kok Ramael Scully schreef. Scully's onmiskenbaar Aziatische roots gecombineerd met de Midden-Oosterse stijl die we van Ottolenghi kennen leveren onweerstaanbare gerechten op als Geroosterde eendenborst met hazelnoot-bierboter en de NOPI-klassieker Burrata met bloedsinaasappel, korianderzaad en lavendelolie. Met 'NOPI' bewijst Ottolenghi eens te meer waarom …

Sla, easy salades

Sla, easy salades

Sla, easy salades - Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789021564838 | 143 pagina's

In SLA Easy vind je toegankelijke, lekkere salades die je dagelijks snel kunt maken. Dit kookboek van saladebar SLA, met recepten van Ida de Haart, geeft inspiratie voor gezonde en makkelijke gerechten. Snelle salades voor elke dag is het eerste deel van de toegankelijke serie SLA Easy, met de beste saladerecepten van SLA. De hippe …

Bazaar

Bazaar

Bazaar - Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789461432124 | 240 pagina's

Vegetarische gerechten vol Midden-Oosterse smaken, geschikt voor iedere gelegenheid. Dat is 'Bazaar', het vierde boek van the golden girl van de Perzische keuken, Sabrina Ghayour. Na succestitels 'Persiana', 'Sirocco' en 'Feasts', waarin Sabrina laat zien dat haar manier van koken sensationeel en ongecompliceerd is, bewijst zij met 'Bazaar' dat vegetarisch koken niet moeilijk en voor …

per pagina