Opleidingen Chefreisleider

Zou je graag Chefreisleider willen worden? Of ben je al Chefreisleider en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Chefreisleider, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Voor de functie van Chefreisleider is een MBO of HBO opleiding Toerisme een goede start.

Tijdens de studie zal aandacht worden besteed aan de verschillende facetten van de functie als reisleider. Je leert organiseren, contacten leggen en onderhouden en aanmeldingen en boekingen te verwerken. Je leert tevens draaiboekgebruik, informatievoorziening en regelgeving.

Als Chefreisleider moet je daarnaast ook leiding kunnen geven en om kunnen gaan met een diversiteit aan mensen. Niet alleen een diversiteit aan klanten maar ook medewerkers. Je leert dan ook conflicten vermijden en beheersen en omgaan met de minder prettige momenten tijdens het begeleiden en leidinggeven.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Chefreisleider

Er zijn geen opleidingen Chefreisleider aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Chefreisleider in werkt

Bekijk alle opleidingen Reizen & Recreatie