Opleidingen of training Civieltechnisch Medewerker Amsterdam

Zoek je een opleiding Civieltechnisch Medewerker in Amsterdam? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Civieltechnisch Medewerker die in de regio Amsterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Amsterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Civieltechnisch Medewerker Amsterdam

Zou je graag Civieltechnisch Medewerker willen worden? Of ben je al Civieltechnisch Medewerker en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Civieltechnisch Medewerker in Amsterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Civieltechnisch Medewerker in Amsterdam

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Civieltechnisch Medewerker in Amsterdam aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Civieltechnisch Medewerker

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Civieltechnisch Medewerker

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Civieltechnisch Medewerker

Trainingen & cursussen Besluitvaardigheid
Besluitvaardigheid
Trainingen & cursussen Financieel bewustzijn
Financieel bewustzijn
Trainingen & cursussen Initiatief ontplooien
Initiatief ontplooien
Trainingen & cursussen Leiderschap
Leiderschap
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren

Hoe word je een Civieltechnisch Medewerker? 

Een Civieltechnisch Medewerker heeft een HBO- of Universitaire opleiding civiele techniek (ing.) / civiel ingenieur (ir.) gedaan. Het is een technische of toegepast natuurwetenschappelijke opleiding. De universitaire opleidingen tot civiel ingenieur duren vijf jaar (uitzonderngen daargelaten). Op het HBO duurt de opleiding civiele techniek vier jaar.


Filter