Opleidingen of training Cliniclown Arnhem

Zoek je een opleiding Cliniclown in Arnhem? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Cliniclown die in de regio Arnhem gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Arnhem en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Cliniclown Arnhem

Zou je graag Cliniclown willen worden? Of ben je al Cliniclown en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Cliniclown in Arnhem, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Cliniclown in Arnhem

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Cliniclown in Arnhem aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Cliniclown

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Cliniclown

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Cliniclown

Trainingen & cursussen Creativiteit
Creativiteit
Trainingen & cursussen Durf
Durf
Trainingen & cursussen Flexibiliteit
Flexibiliteit
Trainingen & cursussen Sociabiliteit
Sociabiliteit
Trainingen & cursussen Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid

Hoe word je een Cliniclown? 

Mensen die graag Cliniclown willen worden kunnen een interne opleiding volgen bij de stichting Cliniclowns. Het is belangrijk dat je al een goed clownspersonage hebt ontwikkeld. Een opleiding op het gebied van drama of theater aan gevuld met scholing op het gebied van clownerie is dan ook een pré evenals praktijkervaring. Daarnaast wordt HBO werk- en denkniveau gevraagd en moet de Cliniclown ervaring met kinderen hebben.

 

De Cliniclown moet eerst auditie doen. Als de Cliniclown hier doorheen is, gaat hij of zij meelopen met ervaren Cliniclowns en wordt daarna in de praktijk opgeleid. Ook zal de Cliniclown in het eerste jaar nog aanvullende trainingen volgen.


Filter