Opleidingen of training Communicatiedeskundige Maastricht

Zoek je een opleiding Communicatiedeskundige in Maastricht? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Communicatiedeskundige die in de regio Maastricht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Maastricht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Communicatiedeskundige Maastricht

Zou je graag Communicatiedeskundige willen worden? Of ben je al Communicatiedeskundige en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Communicatiedeskundige in Maastricht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Communicatiedeskundige in Maastricht:

Crisis Communicatie (Luchtvaart)

Crisis Communicatie (Luchtvaart) | regio Maastricht

Leer effectief communiceren in een crisis Officiële woordvoerders van het bedrijf zijn in tijden van crisis zelden op de juiste plaats. In de 'gouden uren' na een groot incident wenden bedrijven zich tot eerstelijnsmanagers en agenten om de nieuwsmedia onder …

  • Onderwerp opleiding Communicatiedeskundige
  • Lesmethode In-company / Maatwerk
  • Prijs € 3.250,00
  • Duur 3 uren
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Communicatiedeskundige

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Communicatiedeskundige

Trainingen & cursussen Anticiperen
Anticiperen
Trainingen & cursussen Besluitvaardigheid
Besluitvaardigheid
Trainingen & cursussen Creativiteit
Creativiteit
Trainingen & cursussen Energie
Energie
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken
Trainingen & cursussen Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid
Trainingen & cursussen Visie
Visie

Hoe word je een Communicatiedeskundige? 

Een opleiding in de Communicatie is meestal een vereiste voor de Communicatiedeskundige. Deze worden vooral op HBO en WO niveau aangeboden. Er zijn diverse opleidingsrichtingen mogelijk. De opleidingen duren 3 tot 4 jaar. 


Filter