Controleleider Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Controleleider? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep controleleider. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je controleleider wordt.

 

Wat is een Controleleider?

Een Controleleider werkt niet alleen uitvoerend maar ook adviserend. Men geeft leiding, geeft adviesmogelijkheden en levert samen met de accountantmedewerker een bijdrage aan praktijkontwikkeling en verricht onmdersteunende werkzaamheden. Een Controleleider is werkzaam binnen in team waarbij bijzondere opdrachten horen. men signaleert adviesmogelijkheden bij klanten. Daarnaast is de Controleleider ook coach van de medewerkers in het controleteam. Men denkt mee over de organisatie van de onderneming van de klant. Het onderhouden van het klantcontact vormt een belangrijk onderdeel van de taak van de Controleleider.

Wil je werken als Controleleider?

Werk je al als Controleleider en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Controleleider worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Controleleider, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Controleleider in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

  • Accountant, Belastingadviseur, Ondernemers

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €3000 tot €5000

Baankans:

Aantal vacatures:

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

32


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Controleleider

Wat verdient een Controleleider?

Een Controleleider heeft een salaris bruto van zo'n € 3000 tot € 5000 per maand. Ruime ervaring in deze beroepsgroep is vereist evenals een afgeronde opleiding tot registeraccountant (RA).

Salarisschaal Controleleider

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.Vacatures Controleleider

Op zoek naar een nieuwe baan als Controleleider? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Controleleider. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.

De top 5 Controleleider vacatures

Controleleider
Worrell & Jetten
Ter uitbreiding van ons controleteam zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gedreven en betrokken Controleleider. Iets voor jou? Jouw rol Als controleleider stuur jij verschillende teams aan bij de …
Controleleider Audit & Assurance
Auren
Voor onze business unit Audit & Assurance zijn wij op zoek naar een Controleleider. Jouw rol Je bent als controleleider direct aanspreekpunt voor je controleteam, coördineert de werkzaamheden, maakt werkplanningen …
Controleleider - Assurance
Bol Adviseurs
Risico’s inschatten en kansen zien. Als controleleider (assurance) combineer jij deze eigenschappen om het beste uit jezelf en onze klanten te halen. Jouw rol Als controleleider ga je bolwerken op …
Controleleider
Astrium Accountants B.V.
Met jouw flinke ervaring en deskundigheid ben je verantwoordelijk voor het dagelijks ‘reilen en zeilen’ van de controleopdracht. Je hebt veelvuldig contact met klanten en vaktechnisch sta je stevig in …
Controleleider
Ruitenburg adviseurs en accountants
Wij zijn op zoek naar een ambitieuze controleleider met leidinggevende capaciteiten en de ambitie om externe accountant te worden. Herken jij jezelf hierin? Jouw rol Als controleleider geef jij leiding …

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Controleleider

Wat is de toekomst van Controleleider?

Een Controleleider kan doorgroeien naar een zelfstandige functie op managementniveau.

Baankans Controleleider

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

32


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Controleleider worden: Opleidingen tot Controleleider

Wil je controleleider worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen.

Hoe word je een Controleleider? 

Een Controleleider beschikt over een afgeronde opleiding als Registeraccountant (RA).  Verder wordt er een ruime ervaring in deze beroepssector gevraagd.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Controleleider

Er zijn geen opleidingen Controleleider aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Controleleider in werkt

Bekijk alle opleidingen Finance


Netwerk Controleleider

Met wie werkt een Controleleider samen? 

De Controleleider heeft in zijn werk te maken met accountants die zowel werkzaam kunnen zijn bij de overheid als in het bedrijfsleven.  Daarnaast spreekt de Controleleider met ondernemers en werkt met samen voor een goed en zorgvuldig bedrijfsresultaat. Ook de belastingdienst komt de Controleleider tegen op zijn werktraject vanwege het begeleiden van diverse financiële controles.


  • Accountant, Belastingadviseur, Ondernemers
Controleleider


Organisaties waar een Controleleider werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Controleleider meestal werkt.

Waar werkt een Controleleider?

Een Controleleider is werkzaam in het bedrijfsleven bij accountansbureau's maar kan ook werkzaam zijn op een ministerie of afdeling financiën van een bepaalde gemeente.

Meer weten over werken in de Accountancy & Finance?

Bekijk werken in Accountancy & Finance

Best beoordeelde werkgevers Controleleider

Waar kun je het beste werken als Controleleider? Hieronder vind je de best door de Controleleider beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Controleleider.

Competenties, Skills en Vaardigheden Controleleider:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Controleleider.

Welke competenties heeft een Controleleider nodig?

Een Controleleider heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Controleleider

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Controleleider passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Controleleider nodig? 

Een Controleleider is een Waarnemer die leergierig en analytisch zijn administratieve functie vervult. Hij dient ook een Perfectionist te zijn om zijn verantwoordelijke functie goed te doen op een onafhankelijke wijze.

Bekijk de persoonstypen voor Controleleider


Baas


Lees meer

Perfectionist


Lees meer

Interview met een Controleleider

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Controleleider

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Controleleider

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Controleleider

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Controleleider dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Controleleider belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Controleleider. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Controleleider iets voor je?

Zou je graag Controleleider willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Controleleider bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Controleleider

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar