Boeken Credit Controller

Het arbeidsmarktperspectief voor een Credit Controller is niet heel goed. Er zijn weinig plaatsen beschikbaar en gezien de opleiding niet bijzonder zwaar is, is de concurrentie relatief groot. Ook doorgroeimogelijkheden zijn beperkt; voor verdere functies in een bedrijf heeft men vaak een hogere opleiding nodig. Het kan wel zijn dat een Credit Controller na enkele jaren doorgroeit in het bedrijf, maar ook de kans hierop is redelijk beperkt.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Credit Controller. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Credit Controller. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Credit Controller die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 1 beste boeken voor een Credit Controller:

Credit Controller's Desktop Guide

Credit Controller's Desktop Guide - Engels | Paperback | 9781854181169 | 325 pagina's

This practical guide covers all aspects of the credit controller's work, and includes case studies and valuable standard letters and forms.