Opleidingen of training Criminaliteitsanalist Utrecht

Zoek je een opleiding Criminaliteitsanalist in Utrecht? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Criminaliteitsanalist die in de regio Utrecht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Utrecht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Criminaliteitsanalist Utrecht

Zou je graag Criminaliteitsanalist willen worden? Of ben je al Criminaliteitsanalist en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Criminaliteitsanalist in Utrecht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Criminaliteitsanalist in Utrecht

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Criminaliteitsanalist in Utrecht aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Criminaliteitsanalist

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Criminaliteitsanalist

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Criminaliteitsanalist

Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Initiatief ontplooien
Initiatief ontplooien
Trainingen & cursussen Integriteit
Integriteit
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren

Hoe word je een Criminaliteitsanalist? 

Om in aanmerking te komen voor de functie Criminaliteitsanalist dient men in het bezit te zijn van een HBO diploma. De richting maakt niet uit.

Het is wel noodzakelijk om kennis te hebben van ICT, in projecten te kunnen werken, informatie te kunnen analyseren en in staat zijn om te werken met computers.

Kandidaten met een achtergrond binnen de 'opsporingswereld', bijvoorbeeld de Politie of een Inlichtingendienst (AIVD, MIVD), maken meer kans dan kandidaten zonder enige ervaring met deze sector.


Filter