Opleidingen of training Cultuurtechnicus Utrecht

Zoek je een opleiding Cultuurtechnicus in Utrecht? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Cultuurtechnicus die in de regio Utrecht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Utrecht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Cultuurtechnicus Utrecht

Zou je graag Cultuurtechnicus willen worden? Of ben je al Cultuurtechnicus en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Cultuurtechnicus in Utrecht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Cultuurtechnicus in Utrecht

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Cultuurtechnicus in Utrecht aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Cultuurtechnicus

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Cultuurtechnicus

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Cultuurtechnicus

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Energie
Energie
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Oordeelsvorming
Oordeelsvorming
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid

Hoe word je een Cultuurtechnicus? 

Om aan de slag te kunnen als Cultuurtechnicus zijn verschillende opleidingen mogelijk. Op MBO niveau kan bijvoorbeeld de opleiding Watermanagement/Cultuurtechniek gevolgd worden. Ook op HBO en WO niveau zijn diverse opleidingen die zich met cultuurtechniek bezighouden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Bos- en Natuurbeheer (HBO, WO), Internationaal Land- en Waterbeheer (WO) en Landschapsarchitectuur (HBO). De insteek van de opleidingen kan verschillen, maar alleen houden zich in zekere mate bezig met cultuurtechniek.


Filter