Opleidingen of training Dansprogrammeur Utrecht

Zoek je een opleiding Dansprogrammeur in Utrecht? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Dansprogrammeur die in de regio Utrecht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Utrecht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Dansprogrammeur Utrecht

Zou je graag Dansprogrammeur willen worden? Of ben je al Dansprogrammeur en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Dansprogrammeur in Utrecht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Dansprogrammeur in Utrecht

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Dansprogrammeur in Utrecht aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Dansprogrammeur

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Dansprogrammeur

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Dansprogrammeur

Trainingen & cursussen Besluitvaardigheid
Besluitvaardigheid
Trainingen & cursussen Creativiteit
Creativiteit
Trainingen & cursussen Kritisch
Kritisch
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Netwerken
Netwerken
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid

Hoe word je een Dansprogrammeur? 

De dansprogrammeur heeft een opleiding ''Muziek'' of een opleiding ''Dans'' gevolgd of is naar aanleiding van praktijkervaring of interesse in dans gaan werken als dansprogrammeur.


Filter