Boeken Diamantbewerker

De functie van Diamantbewerker is een tamelijk gespecialiseerde functie. Er is daarom ook nog niet veel vraag naar Diamantbewerkers. Doorgroeimogelijkheden zijn er bijvoorbeeld door het starten van een eigen bedrijf of het werken voor belangrijke en grote klanten.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Diamantbewerker. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Diamantbewerker. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Diamantbewerker die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 1 beste boeken voor een Diamantbewerker:

Van Rapenburgerstraat naar Amerika

Van Rapenburgerstraat naar Amerika

Van Rapenburgerstraat naar Amerika - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789040076855 | 271 pagina's

Van Rapenburgerstraat naar Amerika. De levenstijd van diamantbewerker en kunstverzamelaar Andries van Wezel (1856-1921) Rein van der Wiel Andries van Wezel werd geboren in een arm Joods gezin in de Amsterdamse Rapenburg-buurt. Via zijn opleiding tot diamantbewerker kon hij opklimmen op de maatschappelijke ladder. Zijn belangstelling voor het opkomende socialisme bracht de diamantair aan het …