Opleidingen Directeur Onderwijsinstituut

Zou je graag Directeur Onderwijsinstituut willen worden? Of ben je al Directeur Onderwijsinstituut en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Directeur Onderwijsinstituut, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Directeur Onderwijsinstituut

Er zijn geen opleidingen Directeur Onderwijsinstituut aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Directeur Onderwijsinstituut in werkt

Bekijk alle opleidingen Onderwijs

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Directeur Onderwijsinstituut

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Directeur Onderwijsinstituut

Trainingen & cursussen Initiatief ontplooien
Initiatief ontplooien
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Onderhandelen
Onderhandelen
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid
Trainingen & cursussen Visie
Visie

Hoe word je een Directeur Onderwijsinstituut? 

De Directeur Onderwijsinstituut is na een wetenschappelijke opleiding gepromoveerd in het vakgebied van de faculteit waaraan hij verbonden is. Directeuren Onderwijsinstituut hebben vaak al een lange carrière in de wetenschap (en het onderwijs) achter de rug. Zij zijn als onderzoeker actief geweest, hebben gepubliceerd in wetenschappelijke tijdschriten en hebben meestal ook ervaring als Universitair (hoofd)docent. Sommigen waren en/of zijn Hoogleraar.

Een voorbeeld van het carrièreverloop van een Directeur Onderwijsinstituut:

Een Universitaire Masteropleiding Geschiedenis, promovendus in de Geschiedenis, docent/onderzoeker bij de opleiding Geschiedenis, universitair docent, universitair hoofddocent, Hoogleraar/directeur Onderwijsinstituut.