Opleidingen of training Directeur Onderzoeksinstituut Utrecht

Zoek je een opleiding Directeur Onderzoeksinstituut in Utrecht? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Directeur Onderzoeksinstituut die in de regio Utrecht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Utrecht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Directeur Onderzoeksinstituut Utrecht

Zou je graag Directeur Onderzoeksinstituut willen worden? Of ben je al Directeur Onderzoeksinstituut en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Directeur Onderzoeksinstituut in Utrecht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Directeur Onderzoeksinstituut in Utrecht

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Directeur Onderzoeksinstituut in Utrecht aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Directeur Onderzoeksinstituut

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Directeur Onderzoeksinstituut

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Directeur Onderzoeksinstituut

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Overtuigen
Overtuigen
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid
Trainingen & cursussen Visie
Visie

Hoe word je een Directeur Onderzoeksinstituut? 

De Directeur Onderzoeksinstituut is na een Universitaire opleiding gepromoveerd in de richting van de faculteit en het instituut waaraan hij verbonden is. Directeuren van een onderzoeksinstituut hebben vaak al een lange wetenschappelijke carrière achter de rug, als onderzoeker en vaak ook als (hoofd)docent en hebben wetenschappelijke artikelen gepubliceerd. Sommigen waren/zijn hoogleraar.

Een mogelijk carrièreverloop van een Directeur Onderzoeksinstituut:

Universitaire Bachelor en Master, promovendus, Universitair Docent, Universitair Hoofddocent, Hoogleraar/Directeur Onderzoeksinstituut.


Filter