Boeken Directeur Primair Onderwijs

Het arbeidsmarktperspectief is redelijk. Het aantal functies in het primair onderwijs neemt toe. In het onderwijs wordt (bij)scholing aangemoedigd, wat de kansen op doorgroeien vergroot. Voor een Directeur op het niveau van schoolmanagement zijn er mogelijkheden hoger op de managementladder, in (overkoepelend) bestuur. Ook hier is het mogelijk om beleidsbepalend of toezichthoudend invulling te geven aan de functie.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Directeur Primair Onderwijs. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Directeur Primair Onderwijs. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Directeur Primair Onderwijs die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 1 beste boeken voor een Directeur Primair Onderwijs:

Nouveau Syllabaire Des �coles Primaires Par L. Huriez Directeur de l'�cole Normale Du Puy

Nouveau Syllabaire Des �coles Primaires Par L. Huriez Directeur de l'�cole Normale Du Puy

Nouveau Syllabaire Des �coles Primaires Par L. Huriez Directeur de l'�cole Normale Du Puy - Franstalig | Druk: 1 | Paperback | 9782019489656 | 40 pagina's

Nouveau Syllabaire Des Ecoles Primaires Par L. Huriez Directeur de L'Ecole Normale Du Puy is een boek van Huriez