Docent 3D max Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Docent 3D max? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep docent 3d max. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je docent 3d max wordt.

 

Wat is een Docent 3D max?

De docent 3D max geeft les in het vak 3D max.

De docent 3D max geeft les op MBO opleidingen of HBO opleidingen in de richting gamedesign, grafische vormgeving, informatica en andere soortgelijke opleidingen. Daarnaast kan de docent 3D max freelance cursussen, trainingen en workshops geven.

De docent 3D max geeft les in het vak 3D max. Dit vak wordt voornamelijk binnen de gameindustrie gebruikt. De docent 3D max leert zijn leerlingen/studenten hoe ze met het programma 3D max games, characters en omgevingen kunnen modellen. Nadat de leerlingen/studenten het vak hebben afgerond kennen zij het programma 3d max van binnen en buiten en kunnen ze deze kennis meenemen binnen hun toekomstige beroep in de gameindustrie.

De docent 3D max ontwikkelt (met behulp van het programma 3D max) zijn eigen lesmateriaal of maakt gebruik van bestaand lesmateriaal en geeft zijn leerlingen opdrachten, huiswerk en toetsen die hij vervolgens nakijkt en eventueel becijfert. Naar aanleiding van het ingeleverde werk en de inzet tijdens de les houdt de docent 3D max de studieontwikkeling en studievoortgang van zijn leerlingen/studenten nauwgezet bij en biedt ze waar nodig individuele begeleiding.

De docent 3D max heeft kennis van het programma 3D max en weet zijn kennis op een leuke, educatieve en interessante manier op zijn leerlingen/studenten over te brengen. Daarnaast durft hij streng op te treden wanneer een leerling/student zich vervelend gedraagt om ten alle tijde de orde in de klas te bewaren en/of herstellen.

Naast zijn werkzaamheden in de klas is de docent 3D max ook aanwezig bij vergaderingen met collega's om de leerlingen/studenten te bespreken en te kijken naar verbeterpunten binnen de opleiding en de school.Wil je werken als Docent 3D max?

Werk je al als Docent 3D max en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Docent 3D max worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Docent 3D max, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Docent 3D max in één oogopslag

Sector:

Persoonstype:

Netwerk:

  • Leerlingen/studenten/cursisten
  • Collega's
  • Werkgever

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €1300 tot €1900

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Docent 3D max

Wat verdient een Docent 3D max?

De docent 3D max die op een vaste school voor een vaste werkgever werkzaam is verdiend tussen de €1300,- en €1900,- bruto per maand. De docent 3D max die freelance cursussen/workshops/trainen geeft mag zijn eigen prijs bepalen; voor hem valt dus geen specifieke salarisindicatie te geven.

Salarisschaal Docent 3D max

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.Vacatures Docent 3D max

Er zijn geen vacatures Docent 3D max aanwezig. Je kan wel meer informatie vinden over de branche waar een Docent 3D max in werkt.

Meer weten over de sector waar een Docent 3D max in werkt

Bekijk werken in Onderwijs

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Docent 3D max

Wat is de toekomst van Docent 3D max?

Het arbeidsmarktperspectief en de werkgelegenheid voor de docent 3D max is gemiddeld.. De docent 3D max kan in vaste dienst worden genomen bij een school om aan meerdere opleidingen les te gaan geven of kan freelance cursussen/lessen/workshops geven. Daarnaast kan hij de werkgelegenheid voor zichzelf vergroten door ook in andere computerprogramma's les te gaan geven.

Baankans Docent 3D max

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Docent 3D max worden: Opleidingen tot Docent 3D max

Wil je docent 3d max worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen.

Hoe word je een Docent 3D max? 

Voor het beroep van docent 3D max is geen specifieke opleiding. Wel kan de docent 3D max een opleiding ''ICT'', ''Gamedesign'' of een andere soortgelijke opleiding hebben gevolgd.

De 1 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Docent 3D max

3ds Max interactive Basis
Autodesk 3ds Max interactive Basis Training Met 3ds Max interactive is het mogelijk om 3D-visualisaties van BIM-modellen vanuit Autodesk Revit in Autodesk 3ds Max te upgraden naar een realtime 3D-omgeving …
Meer opleidingen Docent 3D max

Weet je nog niet of je Docent 3D max wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Docent 3D max of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen
Netwerk Docent 3D max

Met wie werkt een Docent 3D max samen? 

Het netwerk van de docent 3D max bestaat uit zijn leerlingen/studenten/mensen die de workshops/cursussen volgen, zijn collega's, en zijn werkgever.


  • Leerlingen/studenten/cursisten
  • Collega's
  • Werkgever
Docent 3D max


Organisaties waar een Docent 3D max werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Docent 3D max meestal werkt.

Waar werkt een Docent 3D max?

De docent 3D max werkt freelance of op een MBO of HBO opleiding op een school.

Meer weten over werken in de Logistiek, Transport & Inkoop?

Bekijk werken in Logistiek, Transport & Inkoop

Best beoordeelde werkgevers Docent 3D max

Waar kun je het beste werken als Docent 3D max? Hieronder vind je de best door de Docent 3D max beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Docent 3D max.

Competenties, Skills en Vaardigheden Docent 3D max:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Docent 3D max.

Welke competenties heeft een Docent 3D max nodig?

Een Docent 3D max heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Docent 3D max

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Docent 3D max passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Docent 3D max nodig? 

De docent 3D max is een gever. Hij geeft zijn kennis en visie op het gebied van het vak 3D max over op zijn leerlingen/studenten. Daarnaast is de docent 3D max een waarnemer. Hij let goed op de leerlingen/studenten, let op hun studieontwikkeling en studievoortgang, treedt waar nodig streng op en geeft ze waar nodig individuele begeleiding om ze te helpen het programma beter te leren kennen.

Bekijk de persoonstypen voor Docent 3D max


Gever


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Docent 3D max

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Docent 3D max

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Docent 3D max

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Docent 3D max

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Docent 3D max dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Docent 3D max belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Docent 3D max. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Docent 3D max iets voor je?

Zou je graag Docent 3D max willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Docent 3D max bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Docent 3D max

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar