Docent Advanced Excel Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Docent Advanced Excel? Lees de functieomschrijving.

De docent Advanced Excel geeft les in het vak Advanced Excel.

De docent Advanced Excel geeft les op MBO opleidingen of HBO opleidingen in de richting bedrijfseconomie of een andere soortgelijke opleiding. Daarnaast kan de docent Advanced Excel freelance cursussen, trainingen en workshops geven.

De docent Advanced Excel geeft les in het vak Advanced Excel. Nadat de leerlingen/studenten alle lessen hebben gevolgd kennen ze het programma Advanced Excel van binnen en buiten en kunnen ze deze kennis goed gebruiken binnen hun toekomstige beroep.

De docent Advanced Excel ontwikkelt (met behulp van het programma Advanced Excel) zijn eigen lesmateriaal of maakt gebruik van bestaand lesmateriaal en geeft zijn leerlingen opdrachten, huiswerk en toetsen die hij vervolgens nakijkt en eventueel becijfert. Naar aanleiding van het ingeleverde werk en de inzet tijdens de les houdt de docent Advanced Excel de studieontwikkeling en studievoortgang van zijn leerlingen/studenten nauwgezet bij en biedt ze waar nodig individuele begeleiding.

De docent Advanced Excel heeft kennis van het programma Advanced Excel en weet zijn kennis op een leuke, educatieve en interessante manier op zijn leerlingen/studenten over te brengen. Daarnaast durft hij streng op te treden wanneer een leerling/student zich vervelend gedraagt om ten alle tijde de orde in de klas te bewaren en/of herstellen.

Naast zijn werkzaamheden in de klas is de docent Advanced Excel ook aanwezig bij vergaderingen met collega's om de leerlingen/studenten te bespreken en te kijken naar verbeterpunten binnen de opleiding en de school.

Wil je werken als Docent Advanced Excel?

Werk je al als Docent Advanced Excel en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Docent Advanced Excel worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Docent Advanced Excel, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!

Bekijk de vacatures Bekijk de opleidingen Bekijk salarisinfo Vind de beste werkgevers

Alles over het beroep Docent Advanced Excel in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

  • Leerlingen/studenten/cursisten
  • Collega's
  • Werkgever

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €1300 tot €2000

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Docent Advanced Excel

Wat verdient een Docent Advanced Excel?

De docent Advanced Excel die op een vaste school voor een vaste werkgever werkzaam is verdiend tussen de €1300,- en €2000,- bruto per maand. De docent Advanced Excel die freelance cursussen/workshops/trainen geeft mag zijn eigen prijs bepalen; voor hem valt dus geen specifieke salarisindicatie te geven.

Salarisschaal Docent Advanced Excel

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Docent Advanced Excel

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Docent Advanced Excel

Hoe goed is de toekomst voor de Docent Advanced Excel? 

Het arbeidsmarktperspectief en de werkgelegenheid voor de docent Advanced Excel is gemiddeld.. De docent Advanced Excel kan in vaste dienst worden genomen bij een school om aan meerdere opleidingen les te gaan geven of kan freelance cursussen/lessen/workshops geven. Daarnaast kan hij de werkgelegenheid voor zichzelf vergroten door ook in andere computerprogramma's les te gaan geven.

Baankans Docent Advanced Excel

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Docent Advanced Excel worden: Opleidingen tot Docent Advanced Excel

Hoe word je een Docent Advanced Excel? 

Voor het beroep van docent Advanced Excel is geen specifieke opleiding. Wel kan de docent Advanced Excel een opleiding ''ICT'', ''Informatica'' een opleiding ''Docent bedrijfseconomie'' of een andere soortgelijke opleiding hebben gevolgd.

De 2 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Docent Advanced Excel

Cursus Excel advanced - functies, formules en macro’s (Excel voor gevorderden)
Deze Microsoft Excel cursus voor gevorderden is bedoeld cursisten die de basiscursus Excel hebben gevolgd of voor meer gevorderde cursisten die bekend zijn met de onderwerpen uit de basiscursus. Het …
Cursus Excel advanced - lijsten, tabellen en draaitabellen (gevorderden)
Deze Microsoft Excel cursus is bedoeld cursisten die de basis cursus Excel hebben gevolgd of voor meer gevorderde cursisten die bekend zijn met de onderwerpen uit de basiscursus ExcelLesmateriaal
Meer opleidingen Docent Advanced Excel

Weet je nog niet of je Docent Advanced Excel wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Docent Advanced Excel of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Docent Advanced Excel

Met wie werkt een Docent Advanced Excel samen? 

Het netwerk van de docent Advanced Excel bestaat uit zijn leerlingen/studenten/mensen die de workshops/cursussen volgen, zijn collega's, en zijn werkgever.


  • Leerlingen/studenten/cursisten
  • Collega's
  • Werkgever
Docent Advanced Excel


Organisaties waar een Docent Advanced Excel werkzaam is

Waar werkt een Docent Advanced Excel meestal? 

De docent Advanced Excel werkt freelance of op een MBO of HBO opleiding op een school.

Meer weten over werken in de Onderwijs & Training?

Bekijk werken in Onderwijs & Training

Best beoordeelde werkgevers Docent Advanced Excel

Waar kun je het beste werken als Docent Advanced Excel? Hieronder vindt je de best door de Docent Advanced Excel beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Docent Advanced Excel.

Competenties, Skills en Vaardigheden Docent Advanced Excel:

Welke competenties heeft een een Docent Advanced Excel nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Docent Advanced Excel

Wat voor persoonlijkheid heb je als Docent Advanced Excel nodig? 

De docent Advanced Excel is een gever. Hij geeft zijn kennis en visie op het gebied van het vak Advanced Excel over op zijn leerlingen/studenten. Daarnaast is de docent Advanced Excel een waarnemer. Hij let goed op de leerlingen/studenten, let op hun studieontwikkeling en studievoortgang, treedt waar nodig streng op en geeft ze waar nodig individuele begeleiding om ze te helpen het programma beter te leren kennen.

Bekijk de persoonstypen voor Docent Advanced Excel


Gever


Lees meer

Interview met een Docent Advanced Excel

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Docent Advanced Excel

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Docent Advanced Excel

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Docent Advanced Excel

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Docent Advanced Excel dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Docent Advanced Excel belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Docent Advanced Excel. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Docent Advanced Excel iets voor je?

Zou je graag Docent Advanced Excel willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Docent Advanced Excel bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Docent Advanced Excel

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar