Docent bank & verzekeringsleer worden: Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Docent bank & verzekeringsleer? Lees de functieomschrijving.

De docent bank en verzekeringsleer werkt met leerlingen op het MBO BOL en BBL niveau 3 en 4, hij moet in staat zijn om de leerlingen zo veel mogelijk bij te brengen, zodat zij goede resultaten boeken voor bank en verzekeringsleer. Om dit te kunnen bereiken moet hij in staat zijn om zijn vak goed uit te kunnen leggen aan zijn leerlingen, hij moet daarom een goed lesplan hebben.

De docent bank en verzekeringsleer moet in staat zijn om orde te kunnen houden, leerlingen kunnen al gauw respectloos zijn ten opzichte van een docent, maar als hij dit weet te verkomen zullen er vaak betere resultaten worden geboekt en is er een betere werksfeer. 
Naast het goed les kunnen geven in een klas moet de docent bank en verzekeringsleer ook tijd kunnen maken voor een individuele leerling of een klein groepje leerlingen.

De docent bank en verzekeringsleer kijkt verslagen en toetsen na, het is daarom van belang dat de docent in staat is secuur na te kijken en eerlijke cijfers aan opdrachten te geven die niet op puntentelling zijn gericht. Het vele nakijkwerk kan voor overwerk zorgen.

De docent bank en verzekeringsleer heeft ook veel vergaderingen, hij is samen met zijn collega's op zoek naar vernieuwingen op het gebied van onderwijs, om te zorgen dat leerlingen betere resultaten boeken.

Wil je werken als Docent bank & verzekeringsleer?

Werk je al als Docent bank & verzekeringsleer en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Docent bank & verzekeringsleer worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Docent bank & verzekeringsleer, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Docent bank & verzekeringsleer in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Competenties:

Persoonstype:

Netwerk:

  • Leerlingen
  • Docenten

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €2376 tot €3749

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Docent bank & verzekeringsleer

Wat verdient een Docent bank & verzekeringsleer?

Het salaris van een docent bank en verzekeringsleer begint ongeveer rond de 2376 euro bruto per maand en kan ongeveer oplopen tot zo'n 3749 euro bruto per maand.

De salarissen zijn afhankelijk van CAO schalen en de toekomstige werkgever.

Eventuele secundaire voorwaarden zijn: vakantietoeslag van 8% op je gemiddelde maandinkomen, opleidingsmogelijkheden en fitnessregeling

Salarisschaal Docent bank & verzekeringsleer

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Docent bank & verzekeringsleer

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Docent bank & verzekeringsleer

Hoe goed is de toekomst voor de Docent bank & verzekeringsleer? 

Het aantal vacatures die nog niet ingevuld zijn voor de docent bank en verzekeringsleer is aan de lage kant. De positieve kant aan dit vak maakt dat er niet veel mensen specifiek bank en verzekeringsleer docent worden. Dit samen maakt dat het arbeidsmartkperspectief iets onder gemiddeld ligt.

De doorgroeimogelijkheden voor een docent bank en verzekeringsleer zijn niet zo groot. De docent blijft meestal jaar in jaar uit hetzelfde vak geven. Wat wel zo is, is dat de docent elk jaar groeit in zijn salaris: hoe meer ervaringsjaren, hoe meer hij verdient. De verhogingen zijn echter niet groot en de top is relatief snel bereikt.

Baankans Docent bank & verzekeringsleer

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Docent bank & verzekeringsleer worden: Opleidingen tot Docent bank & verzekeringsleer

Hoe word je een Docent bank & verzekeringsleer? 

De docent bank en verzekeringsleer moet een HBO diploma hebben behaald. Het gaat dan om studierichtingen in het lesgeven of bank en verzekeringswezen.

Bij veel vacatures wordt er gevraagd om in bezit te zijn van een bevoegdheid om les te geven binnen het MBO

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Docent bank & verzekeringsleer

Meer opleidingen Docent bank & verzekeringsleer

Weet je nog niet of je Docent bank & verzekeringsleer wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Docent bank & verzekeringsleer of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Docent bank & verzekeringsleer

Met wie werkt een Docent bank & verzekeringsleer samen? 

Een docent bank en verzekeringsleer heeft het meest contact met zijn leerlingen, het is nodig om een goed contact met zijn leerlingen te hebben, zodat hij dichter bij de klas staat en eventueel zijn lesplan op zijn leerlingen kan aanpassen.

Daarnaast bespreekt hij veel actuele zaken over vernieuwingen in het onderwijs, het is van belang dat zijn collega's hem waarderen, zodat als hij ideeën heeft over het onderwijs naar hem geluisterd wordt.


  • Leerlingen
  • Docenten
Docent bank & verzekeringsleer


Organisaties waar een Docent bank & verzekeringsleer werkzaam is

Waar werkt een Docent bank & verzekeringsleer meestal? 
  • Scholen

Best beoordeelde werkgevers Docent bank & verzekeringsleer

Waar kun je het beste werken als Docent bank & verzekeringsleer? Hieronder vindt je de best door de Docent bank & verzekeringsleer beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Docent bank & verzekeringsleer.

Competenties, Skills en Vaardigheden Docent bank & verzekeringsleer:

Welke competenties heeft een een Docent bank & verzekeringsleer nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Docent bank & verzekeringsleer

Wat voor persoonlijkheid heb je als Docent bank & verzekeringsleer nodig? 

De docent bank en verzekeringsleer moet eerlijk en betrouwbaar zijn, omdat hij cijfers moet geven voor verslagen van leerlingen die niet puntgericht zijn. Het is daarom van belang dat de docent bank en verzekeringsleer geen cijfers geeft op basis van wie hij "aardiger" vindt. Leerlingen vertrouwen ook op zijn goede beoordelingen. De docent bank en verzekeringsleer moet ook ordelijk zijn, omdat hij vaak te maken heeft met grote hoeveelheden papierwerk en geen toetsen of andere papieren die door leerlingen gemaakt zijn kwijt raken. (Perfectionist)

Tevens moet hij toegankelijk zijn, omdat leerlingen met vragen het gevoel moeten hebben dat ze bij hem altijd terrecht kunnen. Het is daarom van belang dat hij laat merken dat ze bij hem altijd terrecht kunnen, zodat leerlingen die extra aandacht wensen dit vragen en krijgen. Dit zorgt weer voor betere resultaten. (Gever)

Bekijk de persoonstypen voor Docent bank & verzekeringsleer


Gever


Lees meer

Perfectionist


Lees meer

Interview met een Docent bank & verzekeringsleer

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Docent bank & verzekeringsleer

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Docent bank & verzekeringsleer

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Docent bank & verzekeringsleer

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Docent bank & verzekeringsleer dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Docent bank & verzekeringsleer belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Docent bank & verzekeringsleer. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Docent bank & verzekeringsleer iets voor je?

Zou je graag Docent bank & verzekeringsleer willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Docent bank & verzekeringsleer bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


Ga direct naar