Opleidingen of training Docent bedrijfscommunicatie Groningen

Zoek je een opleiding Docent bedrijfscommunicatie in Groningen? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Docent bedrijfscommunicatie die in de regio Groningen gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Groningen en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Docent bedrijfscommunicatie Groningen

Zou je graag Docent bedrijfscommunicatie willen worden? Of ben je al Docent bedrijfscommunicatie en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Docent bedrijfscommunicatie in Groningen, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Docent bedrijfscommunicatie in Groningen

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Docent bedrijfscommunicatie in Groningen aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Docent bedrijfscommunicatie

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Docent bedrijfscommunicatie

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Docent bedrijfscommunicatie

Trainingen & cursussen Kritisch
Kritisch
Trainingen & cursussen Leervermogen
Leervermogen
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Presenteren
Presenteren
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid
Trainingen & cursussen Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid

Hoe word je een Docent bedrijfscommunicatie? 

De docent bedrijfscommunicatie heeft een WO opleiding ''Economics'', ''Finance'', ''Financial Management'', ''Fiscale Economie'', ''Leraar 1e graad Economie en Bedrijfswetenschappen'' of een andere soortgelijke WO opleiding gevolgd of heeft de opleiding ''Leraar Bedrijfseconomie'', ''Communicatiesystemen'' of ''Bedrijfscommunicatie''gevolgd (HBO, vierjarig).


Filter