Opleidingen of training Docent controleleer Den Haag

Zoek je een opleiding Docent controleleer in Den Haag? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Docent controleleer die in de regio Den Haag gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Den Haag en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Docent controleleer Den Haag

Zou je graag Docent controleleer willen worden? Of ben je al Docent controleleer en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Docent controleleer in Den Haag, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Docent controleleer in Den Haag

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Docent controleleer in Den Haag aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Docent controleleer

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Docent controleleer

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Docent controleleer

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Coachen
Coachen
Trainingen & cursussen Kritisch
Kritisch
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid
Trainingen & cursussen Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid

Hoe word je een Docent controleleer? 

De docent controleleer heeft een WO opleiding ''controleleer'', ''Accountancy and Control'', ''Accountancy and controlling'', ''Leraar 1e graad economie en bedrijfswetenschappen'' gevolgd of de HBO opleiding ''Leraar bedrijfseconomie'' gevolgd. Al deze opleidingen zijn over het algemeen vierjarig.


Filter