Opleidingen of training Docent drama Amsterdam

Zoek je een opleiding Docent drama in Amsterdam? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Docent drama die in de regio Amsterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Amsterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Docent drama Amsterdam

Zou je graag Docent drama willen worden? Of ben je al Docent drama en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Docent drama in Amsterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Docent drama in Amsterdam

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Docent drama in Amsterdam aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Docent drama

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Docent drama

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Docent drama

Trainingen & cursussen Creativiteit
Creativiteit
Trainingen & cursussen Kritisch
Kritisch
Trainingen & cursussen Leervermogen
Leervermogen
Trainingen & cursussen Motiveren
Motiveren
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Organiseren
Organiseren
Trainingen & cursussen Presenteren
Presenteren

Hoe word je een Docent drama? 

De opleiding tot Docent Drama is op meerdere HBO scholen door heel Nederland te volgen (waaronder op de NHL in Leeuwarden of op de HKU in Utrecht). De opleiding is over het algemeen vierjarig. Na het behalen van het diploma kan de dramadocent aan de slag op basisscholen, het voortgezet onderwijs, MBO of HBO opleidingen, Centrum voor de Kunsten, als trainingsacteur of als regisseur bij jeugdtheatervoorstellingen.


Filter