Opleidingen Docent erfrecht

Zou je graag Docent erfrecht willen worden? Of ben je al Docent erfrecht en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Docent erfrecht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

De docent erfrecht heeft een opleiding ''Arbeidsrecht'', ''Bedrijfsrecht'', ''Nederlands Recht'' of een andere soortgelijke juridische opleiding gevolgd (WO, vierjarig) en is na het behalen van een onderwijsbevoegdheid of na praktijkervaring les gaan geven.

De 1 beste opleidingen voor een Docent erfrecht:

Erfrecht voor advocaten

Erfrecht & nalatenschap | Klassikaal |€ 425.00 |Niveau: WO Master | Max. deelnemers: 55 | Totale lesduur: 4

ERFRECHT VOOR ADVOCATEN Toelichting                         De advocatuur heeft steeds meer belangstelling voor het erfrecht. Ruzieboedels         zijn aan de orde van de dag. Het wordt steeds belangrijker dat de advocaat zijn cliënt op een correcte wijze kan adviseren. In de deze cursus worden in ieder geval de onderstaande onderwerpen behandeld: . De wettelijke verdeling, langstlevende en …