Opleidingen of training Docent financieel management Arnhem

Zoek je een opleiding Docent financieel management in Arnhem? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Docent financieel management die in de regio Arnhem gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Arnhem en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Docent financieel management Arnhem

Zou je graag Docent financieel management willen worden? Of ben je al Docent financieel management en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Docent financieel management in Arnhem, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Docent financieel management in Arnhem:

HBO Financieel Management

HBO Financieel Management | regio Arnhem

Zoekt u een uitdaging binnen het vakgebied financieel management? Deze opleiding biedt u de juiste theorie en praktijk om effectief werkzaam te kunnen zijn binnen een financiële werkomgeving. De opleiding staat grotendeels in het teken van de praktijk. Door het …

  • Onderwerp opleiding Docent financieel management
  • Lesmethode Klassikaal
  • Prijs € 3.195,00
  • Duur 6 maanden
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Docent financieel management

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Docent financieel management

Trainingen & cursussen Financieel bewustzijn
Financieel bewustzijn
Trainingen & cursussen Kritisch
Kritisch
Trainingen & cursussen Motiveren
Motiveren
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Presenteren
Presenteren
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid
Trainingen & cursussen Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid

Hoe word je een Docent financieel management? 

De docent financieel management heeft een WO opleiding ''Economics'', ''Finance'', ''Financial Management'', ''Fiscale Economie'', ''Leraar 1e graad Economie en Bedrijfswetenschappen'' of een andere soortgelijke WO opleiding gevolgd of heeft de opleiding ''Leraar Bedrijfseconomie'' gevolgd (HBO, vierjarig).


Filter