Opleidingen of training Docent Fins Rotterdam

Zoek je een opleiding Docent Fins in Rotterdam? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Docent Fins die in de regio Rotterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Rotterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Docent Fins Rotterdam

Zou je graag Docent Fins willen worden? Of ben je al Docent Fins en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Docent Fins in Rotterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Docent Fins in Rotterdam

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Docent Fins in Rotterdam aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Docent Fins

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Docent Fins

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Docent Fins

Trainingen & cursussen Coachen
Coachen
Trainingen & cursussen Kritisch
Kritisch
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Presenteren
Presenteren
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid
Trainingen & cursussen Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid

Hoe word je een Docent Fins? 

De docent Fins heeft de WO opleiding ''Fins-Oegrische Talen en Culturen'' gevolgd en is (eventueel na het behalen van een onderwijsbevoegdheid) les gaan geven in het vak Fins.


Filter