Docent Fries (1e graads): Salaris, Opleiding, Taken & Vaardigheden

Docent Fries (1e graads): Salaris, Opleiding, Taken & Vaardigheden

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep Docent Fries (1e graads). Je vindt ook de vaardigheden, competenties en eigenschappen die een Docent Fries (1e graads) nodig heeft.Wat doet een Docent Fries (1e graads)? Lees de functieomschrijving.

Wat is een Docent Fries (1e graads)?

De leraar Fries geeft les in het vak Fries. De leraar Fries geeft voornamelijk les op middelbare scholen in Friesland. De leraar Fries geeft les aan zowel VMBO, HAVO en VWO klassen. De leraar Fries geeft les in het vak Fries (een verplicht vak binnen het Fries voortgezet onderwijs).

Hij leert de leerlingen alle aspecten rondom de Friese taal, op zowel mondelijk als schriftelijk gebied. Zo geeft hij de leerlingen woordenlijsten met Friese woorden en Friese zinnen die de leerlingen uit hun hoofd moeten leren, geeft de leraar Fries de leerlingen dictees, vertelt hij over de Friese cultuur en laat hij ze Friese boeken en gedichten lezen en houdt hier vervolgens een mondelijke toets over.

De les Fries wordt meestal één jaar gegeven op een Friese middelbare school om zo de leerlingen toch wat van de Friese taal mee te geven. De leraar Fries bereidt zijn eigen lesmateriaal voor, geeft de leerlingen zowel individueel als groepsgericht les, neemt toetsen en tentamens af en becijfert deze en geeft de leerlingen huiswerk en opdrachten en kijkt deze vervolgens na.

De leraar Fries heeft zelf veel kennis van de Friese taal en hoe deze gebruikt wordt en geeft zijn kennis over op zijn leerlingen. De leraar Fries geeft op een leuke en interessante manier les maar kan waar nodig wel streng optreden.  

Past het beroep Docent Fries (1e graads) bij jou?

Wil je een baan vinden die echt bij jou past? Wil je omscholen maar weet je nog niet wat? Met baansuggestie krijg je actuele vacatures te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je kunt Kansrijke banen en omschoolvacatures de voorrang geven. Na 3 stappen zie je gelijk jouw unieke baansuggesties op basis van jouw baanprofiel!

Bekijk jouw persoonlijke baansuggesties

Andere namen het beroep Docent Fries (1e graads)

Andere namen die voor dit beroep gebruikt worden zijn: Docent Fries (1e graads)


Vacatures Docent Fries (1e graads)

Op zoek naar een nieuwe baan als Docent Fries (1e graads)? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Docent Fries (1e graads). Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.

Nationale Beroepengids

Vacatures laden...

Vacatures Docent Fries (1e graads) per ervaringsniveau

junior Docent Fries (1e graads) vacatures startend Docent Fries (1e graads) vacatures senior Docent Fries (1e graads) vacatures beginnend Docent Fries (1e graads) vacatures trainee Docent Fries (1e graads) vacatures leidinggevend Docent Fries (1e graads) vacatures medior Docent Fries (1e graads) vacatures aankomend Docent Fries (1e graads) vacatures ervaren Docent Fries (1e graads) vacatures leerling Docent Fries (1e graads) vacatures vacatures omscholen tot Docent Fries (1e graads) vacatures opleiding tot Docent Fries (1e graads)

Salaris en Arbeidsvoorwaarden Docent Fries (1e graads)

Wat verdient een Docent Fries (1e graads)?

Het gemiddeld salaris van Eerstegraads Docenten ligt tussen de €2882,- en €5784,- bruto per maand. 

Salarisschaal Docent Fries (1e graads)

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Meer weten over het salaris Docent Fries (1e graads)

Bekijk dan de verdere salaris informatie zoals gemiddeld jaarsalaris en uurloon Docent Fries (1e graads)


Bekijk het salaris Docent Fries (1e graads) per ervaringsniveau

Salaris junior Docent Fries (1e graads) Wat verdient een startend Docent Fries (1e graads)? Wat is het loon senior Docent Fries (1e graads)? beginnend Docent Fries (1e graads) salaris Maximaal salaris trainee Docent Fries (1e graads) Hoeveel verdient een leidinggevend Docent Fries (1e graads)? Wat is het salaris van een medior Docent Fries (1e graads)? Salaris aankomend Docent Fries (1e graads) Wat verdient een ervaren Docent Fries (1e graads)? Welk salaris krijgt een leerling Docent Fries (1e graads)?


Docent Fries (1e graads) worden: Opleidingen tot Docent Fries (1e graads)

Wil je Docent Fries (1e graads) worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Docent Fries (1e graads).

Hoe word je een Docent Fries (1e graads)? 

De leraar Fries heeft een opleiding leraar Frysk gevolgd aan de NHL in Leeuwarden. Dit is een HBO opleiding en is over het algemeen vierjarig.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Docent Fries (1e graads)

Er zijn geen opleidingen Docent Fries (1e graads) aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Docent Fries (1e graads) in werkt

Bekijk alle opleidingen Onderwijs


Docent Fries (1e graads) worden: Omscholen tot Docent Fries (1e graads)

Als je je wilt omscholen tot Docent Fries (1e graads) is het mogelijk dat er meerdere wegen zijn. Het komt namelijk steeds vaker voor dat er specifieke vacatures met omscholing zijn. Op dat moment wordt het leertraject hiervoor door de werkgever georganiseerd. Als er op dit moment omschoolvacatures voor Docent Fries (1e graads) zijn vind je die hieronder.

Bepaal jouw omschoolkeuze met Baansuggestie

Met baansuggestie krijg je kansrijke banen te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je vindt ook direct omschoolvacatures als deze er zijn. Je kunt nu inspiratie op doen en jouw omschoolkeuze bepalen op basis van wat bij jou past! Bekijk jouw baansuggesties!

Vacatures met (Om)scholing

Omscholen met salaris is natuurlijk wel zo prettig, je verdient gelijk vanaf het begin van je nieuwe baan. Ook worden vaak de opleidingskosten door de werkgever betaald. Wij kennen totaal 4 verschillende typen (om)scholingsvacatures. Directe omscholing, Opleidingsvacatures (BBL, Beroepsbegeleidende Leerweg), Leerling vacatures en Traineeships. Als er voor Docent Fries (1e graads) dit type vacatures zijn vind je ze hieronder.

Op dit moment zijn er geen omschoolvacatures voor Docent Fries (1e graads)

Zelfstandig omscholen of doorgroeien tot Docent Fries (1e graads)

Als je Docent Fries (1e graads) wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Docent Fries (1e graads) zijn de volgende zaken belangrijk:

Interesse en Motivatie Docent Fries (1e graads)

Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen. De inhoudelijke beschrijving van het beroep vind je bij Wat doet een Docent Fries (1e graads)?


Competenties en Vaardigheden Docent Fries (1e graads):

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Docent Fries (1e graads).

Welke competenties heeft een Docent Fries (1e graads) nodig?

Een Docent Fries (1e graads) heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.

Kritisch
Kritisch

Steekwoorden: analytisch vermogen, overtuigen, vragen stellen, accuratesse 

Omschrijving

Deze mensen beoordelen en analyseren opdrachten op hun eigen manier. Ze leggen een lijst met criteria langs de opdracht en bekijken zo bijvoorbeeld de haalbaarheid van de opdracht. Bij iedere taak stellen zij zichzelf verschillende vragen en plaatsen vervolgens kanttekeningen. Over het algemeen beschikken deze mensen over een brede kennis en zijn ze goed op de hoogte van hun omgeving.

Sterke punten
Deze mensen kunnen vaak ook goed analyseren. Omdat ze erg precies zijn, bekijken ze taken vanuit verschillende perspectieven. Daarnaast werken kritische mensen accuraat en netjes. Ook overtuigen is een eigenschap die past bij kritisch zijn. Kritische mensen bekijken opdrachten vanuit verschillende perspectieven en stellen vervolgens argumenten op. Deze argumenten gebruiken ze vervolgens om anderen op een goede manier te overtuigen.

Zwakke punten
Mensen die te kritisch zijn, kunnen overkomen als de zogenaamde ‘pietlutten’. Verder kunnen deze mensen weleens star overkomen. Zij zijn te kritisch en willen hun mening niet bijstellen. Hierdoor kan een discussie weleens lastig zijn.

Luisteren
Luisteren

Steekwoorden: inzicht in omgeving, overtuigen, motiveren, onderhandelen

Omschrijving

Deze mensen luisteren goed naar andere mensen. Ze zijn oprecht geïnteresseerd en willen anderen graag helpen. Ze zijn overal van op de hoogte en hebben dus overzicht. Ook luisteren deze mensen goed naar de taken die zij krijgen toegewezen en voeren deze daarom meestal goed uit. 

Sterke punten
Goede luisteraars stellen vaak goede vragen of geven feedback op de verkregen informatie. Daarnaast kunnen zij met de verkregen informatie anderen overtuigen en eventueel onderhandelen over verschillende zaken. Een goede luisteraar houdt ook rekening met de dingen die juist niet worden gezegd, de zogenaamde non-verbale communicatie. Ook hier kan hij informatie uithalen.

Zwakke punten
Goed luisteren betekent niet dat je niets mag zeggen. Mensen die alleen maar luisteren kunnen verlegen of teruggetrokken overkomen. Sommige mensen luisteren enkel om dingen voor elkaar te krijgen, zij proberen hun voordeel te doen met de informatie die ze krijgen. Het ontbreekt hen dan aan oprechte interesse.

Motiveren
Motiveren

Steekwoorden: optimistisch, ambitieus, luisteren, overtuigen

Omschrijving

Deze mensen kunnen anderen aanzetten tot actie. Dit kan gebeuren op verschillende manieren, bijvoorbeeld door macht of verbondenheid met een team. Ze willen het werkplezier van anderen vergroten. Ze stellen vaak een gezamenlijk doel centraal en de motivator probeert met het hele team dit doel te behalen.

Sterke punten
In zware tijden blijven deze mensen optimistisch en kijken met een positieve blik naar de toekomst. Ze kunnen zichzelf goed motiveren, maar ook anderen nieuwe zin geven. De meeste motivators zijn goede luisteraars en hebben een goed inlevingsvermogen. Daarnaast past de competentie overtuigen ook goed bij deze competentie. Om mensen te motiveren is overtuiging op bepaalde momenten hard nodig. 

Zwakke punten
Een motivator kan doorslaan. Hij kan zo optimistisch zijn, dat hij de realiteit verliest. Dit kan samenhangen met de competentie ambitie, motivators stellen bepaalde doelen en willen deze behalen en ook bij tegenslagen doorgaan. De geloofwaardigheid van de motivator wordt dan aangetast.

Omgaan met details
Omgaan met details

Steekwoorden: structureel, plannen en organiseren, resultaat, perfectionistisch

Omschrijving

Deze mensen hebben details en procedures goed in hun hoofd zitten. Deze personen letten bij opdrachten op de details, zij controleren bijvoorbeeld de spelling en houden zich bezig met de vormgeving. Daarnaast houden deze mensen zich vaak bezig met de planning en organisatie van werkzaamheden.

Sterke punten
Deze mensen zijn precies en werken structureel. Zij kijken met een kritisch oog naar opdrachten. Daarnaast beschikken deze mensen ook vaak over de competentie ‘plannen en organiseren’. Zij hebben een goed beeld in het hoofd van het resultaat en de taken die uitgevoerd moeten worden.

Zwakke punten
De kritische houding kan ervoor zorgen dat de omgeving hen ziet als ‘pietluttig’. Verder kan het zijn dat ze zo opgaan in details dat de creativiteit van deze mensen eronder lijdt. Ook kunnen ze doorslaan en hoofdzaken uit het oog verliezen.

Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid

Steekwoorden: doorzetters, zorgvuldig, eigenwijs, ambitieus

Omschrijving

Bij deze mensen staat het resultaat centraal. Zij spannen zich in om dit resultaat te behalen. Zij laten zich niet van de wijs brengen door extra werk, tegenvallers of tijdsdruk. Onderweg weten ze problemen op te lossen en daarbij het resultaat voor ogen te houden.

Sterke punten
Deze mensen gaan net zo lang door totdat ze hun doel behaald hebben. Ze werken accuraat en zorgvuldig. Deze mensen hebben vaak ook veel discipline en doorzettingsvermogen, ze voelen zich goed wanneer het beoogde doel behaald is. Deze personen hebben een bepaalde mate van prestatiedrang, hierdoor kunnen ze zowel zichzelf als anderen goed motiveren.

Zwakke punten
De manier waarop deze mensen tot het resultaat komen is niet zo belangrijk. Hierdoor kunnen er wel fouten gemaakt worden. Andere mensen kunnen door deze persoon ook benadeeld worden. Deze resultaatgerichte mensen zijn teveel met het resultaat bezig, zodat ze hun omgeving vergeten. Maar ook bij henzelf kan de prestatiedrang leiden tot problemen. Zij willen zo graag presteren dat ze een verhoogd risico lopen op bijvoorbeeld een burn-out. 

Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid

Steekwoorden: to-the-point, structureel, verstaanbaar, helder, ordelijk

Omschrijving

Deze mensen kunnen hun gedachten goed onder woorden brengen. Dit kan zowel op papier als mondeling. Ze kunnen helder en duidelijk communiceren naar de lezer/luisteraar. Ze kunnen hun boodschap vertellen zonder teveel uit te weiden naar irrelevante informatie.

Sterke punten
Helderheid en duidelijkheid zijn twee sterke punten. Zowel mondeling als schriftelijk kunnen deze mensen een boodschap goed verwoorden. Ze passen hun tekst aan op de doelgroep en ze spreken dan ook vaak de taal van het publiek. Tevens kunnen ze op een goede manier vragen beantwoorden, ze maken dan vaak gebruik van heldere voorbeelden.

Zwakke punten
Bij mondelinge uitdrukkingsvaardigheid kan het voorkomen dat de spreker en andere non-verbale houding heeft. Hierdoor kan zijn boodschap verkeerd overkomen op de ontvanger. Sommige van deze mensen gebruiken veel vaktermen, hierdoor kan de boodschap verkeerd worden geïnterpreteerd.

Vaardigheden Docent Fries (1e graads)

 • Aandacht voor details
 • Controleren
 • Beoordelen
 • Analytisch vermogen
 • Methodisch werken
 • Aanpassingsvermogen
 • Effectief communiceren
 • Ambitie
 • Vasthoudendheid
 • Doelgericht
 • Positiviteit
 • Overtuigingskracht
 • Stimuleren
 • Vragen stellen
 • Geduld
 • Luisteren
 • Taalkennis
Bekijk meer Bekijk minder

Persoonlijkheid en Eigenschappen Docent Fries (1e graads)

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Docent Fries (1e graads) passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Docent Fries (1e graads) nodig? 

De leraar Fries is een gever. Hij geeft zijn kennis op het gebied van de Friese taal over op zijn leerlingen en geeft ze zowel individueel als groepsgericht les en helpt ze als ze vragen hebben.

Daarnaast is de leraar Fries een waarnemer. Hij bereidt zijn eigen lessen voor, houdt bij wat er gebeurt in de Friese cultuur (om hier les over te geven) en let goed op de leerlingen tijdens de les, treedt eventueel streng op en geeft eventueel als het nodig is een leerling die moeilijk leert individuele begeleiding.

Bekijk de persoonstypen voor Docent Fries (1e graads)


Eigenschappen Docent Fries (1e graads)

 • Empatisch
 • Behulpzaam
 • Vriendelijk
 • Waarnemend
 • Gedetailleerd
 • LeergierigArbeidsmarktperspectief Docent Fries (1e graads)

Wat zijn de baankansen voor een Docent Fries (1e graads)?

De arbeidsmarktvoorwaarden en de werkgelegenheid is vrij laag. De leraar Fries kan over het algemeen alleen lesgeven in Friesland en er zijn daarom maar beperkte vacatures beschikbaar. Daarnaast zijn er weinig doorgroeimogelijkheden.

De actuele kans op werk voor een Docent Fries (1e graads)

Het beroep Docent Fries (1e graads) is onderdeel van de beroepsfamilie Docenten taalkundige vakken vo/mbo. De kans op werk voor de beroepsfamilie Docenten taalkundige vakken vo/mbo is in de huidige periode goed

Huidige aantal vacatures

0

Baankans Docent Fries (1e graads)

logo uwv

Deze indicatie is gebaseerd op de spanningsindicator van het UWV. De kans op werk voor de afzonderlijke beroepen binnen deze beroepsfamilie kan verschillen


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Ben je benieuwd hoe (andere) werkgevers jou waarderen? Zet heel eenvoudig jouw CV op Monsterboard en wordt benaderd voor nieuwe banen!

Plaats je CV nu direct op Monsterboard

Doorgroei mogelijkheden Docent Fries (1e graads)

Je kunt als Docent Fries (1e graads) een beter salaris verdienen wanneer je doorgroeit binnen jouw beroepsgroep. Je kunt stapsgewijs doorgroeien naar beroepen die dichtbij jou beroep liggen door steeds kleine stappen bij te leren.

Het beroep Docent Fries (1e graads) is onderdeel van de beroepsfamilie Docenten taalkundige vakken vo/mbo. Hieronder vind je verschillende dichtbij liggende doorgroeimogelijkheden voor een Docent Fries (1e graads)

Doorgroei beroepen voor een Docent Fries (1e graads)

Docent natuur- / scheikunde (2e graads)

docent onderzoeken en ontwerpen (beta-techniek)

Docent biologie (1e graads)

leraar menskunde (avo-vak) (1e graads)

Docent techniek (2e graads)

docent pie (produceren, installeren & energie)

docent m&t (mobiliteit & transport)

docent bwi (bouwen, wonen, interieur)

docent human technology

Docent wiskunde (1e graads)

Docent wiskunde (2e graads)

Docent natuurkunde (1e graads)

docent sterrenkunde (1e graads)

Docent biologie (2e graads)

leraar dierkunde (avo-vak) (2e graads)

leraar plantkunde (avo-vak) (2e graads)

leraar menskunde (avo-vak) (2e graads)

Docent natuurkunde (2e graads)

docent natuurkunde en mechanica, akte n 1

Docent scheikunde (1e graads)

Docent scheikunde (2e graads)

Docent management en organisatie

docent organisatiekunde

docent overheid en non-profit management

Docent algemene economie (1e graads)

docent macro-economie

docent micro-economie (1e graads)

docent monetaire economie (1e graads)

docent overheidsfinanciën (1e graads)

docent openbare financiën (1e graads)

docent economie 1 (1e graads)

Docent algemene economie (2e graads)

docent economie 1 (2e graads)

Docent maatschappijleer (1e graads)

Docent filosofie (2e graads)

Docent filosofie (1e graads)

Docent godsdienst (2e graads)

docent bijbelkennis (2e graads)

docent kerkgeschiedenis (2e graads)

docent islam godsdienst (2e graads)

docent cathegese (2e graads)

docent levensbeschouwing (2e graads)

Docent aardrijkskunde (1e graads)

docent sociale aardrijkskunde en landbeschrijving (1e graads)

docent demografie (1e graads)

docent hydrografie (1e graads)

docent meteorologie (1e graads)

docent geografie (1e graads)

docent sociale geografie (1e graads)

docent economische aardrijkskunde (1e graads)

docent fysische geografie (1e graads)

Docent geschiedenis (2e graads)

docent geschiedenis en staatsinrichting (2e graads)

Docent geschiedenis (1e graads)

docent cultuurgeschiedenis (1e graads)

docent oudheidkunde (1e graads)

docent geschiedenis oude beschavingen (1e graads)

docent histografie (1e graads)

docent geschiedenis en staatsinrichting (1e graads)

docent economische geschiedenis (1e graads)

docent sociale geschiedenis (1e graads)

Docent cultuurgeschiedenis

Docent aardrijkskunde (2e graads)

docent demografie (2e graads)

docent sociale geografie (2e graads)

docent geografie (2e graads)

Docent godsdienst (1e graads)

docent christelijke geloofsleer (1e graads)

docent cathegese (1e graads)

docent kerkgeschiedenis (1e graads)

docent cultuurgeschiedenis van het christendom (1e graads)

docent godsdienstpedagogiek (1e graads)

docent godsdienstsociologie (1e graads)

docent pastorale agogische vaardigheden (1e graads)

docent bijbelkennis (1e graads)

docent levensbeschouwing (1e graads)

Docent maatschappijleer (2e graads)

Docent leren, loopbaan, burgerschap

Docent euritmie

vakleerkracht euritmie

Docent muziek (2e graads)

docent muziekgeschiedenis/muziekleer (2e graads)

vakleerkracht muziek

docent muziekonderwijs a algemene muzikale vorming

docent muziektheorie (2e graads)

docent muziekleer algemeen (2e graads)

docent muziekgeschiedenis (2e graads)

docent algemene muzikale vorming (2e graads)

Docent culturele en kunstzinnige vorming (ckv)

docent kunsteducatie

docent kunstgeschiedenis

docent kunstzinnige vorming

docent kunstvakken

Docent creatief schrijven

Docent jazzgeschiedenis

Docent popgeschiedenis

Docent volksmuziekgeschiedenis

Docent hiphopgeschiedenis

Docent bluesgeschiedenis

Docent klassieke muziekgeschiedenis

Docent tekenen (1e graads)

docent handtekenen (1e graads)

docent etsen (1e graads)

Docent tekenen (2e graads)

vakleerkracht tekenen

docent lijntekenen, handtekenen en technisch schetsen, akte n2a

docent lijntekenen, handtekenen en decoratief tekenen, akte n2b

docent etsen (2e graads)

Docent textiele werkvormen (2e graads)

docent confectienaaien (2e graads)

docent leerbewerking (2e graads)

docent kleermaken, akte no

docent handwerktechnieken, stofversieren en tekenen, akte nd

docent dameskleermaken, akte nq

docent fijn huishoudgoed en lijfgoed, akte nr

docent handwerktechnieken en kunstnaaldwerk, akte ns

docent hand-, lijn- en kostuumtekenen, akte n 11

vakleerkracht textiele werkvormen

docent onder- en bovenkleding, akte na

leraar textiele werkvormen (2e graads)

docent kostuumnaaien (2e graads)

vakdocent handwerken en handenarbeid (2e graads)

docent kleermaken (2e graads)

docent naaldvakken (2e graads)

Docent beeldende vorming

docent beeldhouwen

docent boetseren

docent beeldende vakken

docent beeldende vorming en muziek

docent toegepast teha en av

docent boetseren, akte nt

docent keramiekbewerken

docent audiovisuele vakken

Docent film en media

Docent filmgeschiedenis

Docent filmtheorie

Docent 3D max

Docent After Effects

Docent muziek (1e graads)

docent muziektheorie (1e graads)

docent muziekonderwijs b schoolmuziek

docent musiconomie (1e graads)

docent muziekgeschiedenis (1e graads)

muziekdocent (1e graads)

docent kerkmuziek (1e graads)

docent muzikale expressie (1e graads)

docent muziekmethodiek en pedagogiek (1e graads)

docent muzisch agogisch werken (1e graads)

docent muziekgeschiedenis/muziekleer (1e graads)

docent zang (1e graads)

docent muziekleer algemeen (1e graads)

Docent songwriting

Docent klanksynthese

Docent textiele werkvormen (1e graads)

docent kunstnaaldwerk (1e graads)

docent textiel en vormgeving (1e graads)

docent modekritiek (1e graads)

docent mode-ontwerpen (1e graads)

docent mode (1e graads)

Docent dans

docent jazzballet

vakleerkracht dans

docent folklore-dans

docent dansgeschiedenis

docent danstechnieken

docent showmusicaldans

docent moderne dans

docent klassieke dans

docent choreografie

docent ballet

Docent expressievakken

docent bewegingsexpressie

docent creatieve expressie

docent dramatische expressie

docent beeldende expressie

docent vrije expressie

Docent handvaardigheid (1e graads)

docent handenarbeid (1e graads)

Docent drama

docent filmkunde

docent mime

docent stemvorming en taalbeheersing

vakleerkracht drama

docent dramaturgie

docent grimeren

docent toneelspel

Docent handvaardigheid (2e graads)

docent handenarbeid (2e graads)

vakleerkracht handvaardigheid

Docent lichamelijke oefening (1e graads)

docent gymnastiek, akte n gy

vakleerkracht gymnastiek

docent sport en bewegingsleer (1e graads)

docent sport en recreatie (1e graads)

docent ritmische gymnastiek (1e graads)

Bekijk meer beroepen Bekijk minder beroepen

Organisaties waar een Docent Fries (1e graads) werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Docent Fries (1e graads) meestal werkt.

Waar werkt een Docent Fries (1e graads)?

De leraar Fries werkt op een Friese middelbare school.

Meer weten over werken in de Onderwijs & Training?

Bekijk werken in Onderwijs & Training

Netwerk Docent Fries (1e graads)

Met wie werkt een Docent Fries (1e graads) samen? 

Het netwerk van de leraar Fries bestaat uit de directeur van de school ,de leerlingen, zijn collega's en eventueel de ouders van de leerlingen tijdens oudergesprekken.


 • Directeur van de school
 • Leerlingen
 • Collega's
 • Ouders leerlingen
Docent Fries (1e graads)

Interview met een Docent Fries (1e graads)

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Verwante beroepen Docent Fries (1e graads):

Er zijn best wel wat beroepen die op elkaar lijken of tot dezelfde "beroepsfamilie" of beroepsgroep horen. Bekijk hieronder aam wat voor beroepen een Docent Fries (1e graads) verwant is.

Wat zijn soortgelijke beroepen als Docent Fries (1e graads)?

De beroepen die verwant zijn aan Docent Fries (1e graads) zijn:
Docent Nederlands (1e graads)
Salaris: €2882 tot €5784
Opleiding: HBO WO Postdoc
Baankans: Goed

Baankans

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep %1$s. Je vindt ook de vaardigheden, competenties en eigenschappen die een %1$s nodig heeft.
Docent Engels (1e graads)
Salaris: €2882 tot €5784
Opleiding: Cursus / Bijscholing HBO WO Postdoc
Baankans: Goed

Baankans

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep %1$s. Je vindt ook de vaardigheden, competenties en eigenschappen die een %1$s nodig heeft.
Leraar Aardrijkskunde
Salaris: €2822 tot €5699
Opleiding: Cursus / Bijscholing HBO WO Postdoc
Baankans: Goed

Baankans

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep %1$s. Je vindt ook de vaardigheden, competenties en eigenschappen die een %1$s nodig heeft.

Alles over het beroep Docent Fries (1e graads) in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

 • Directeur van de school
 • Leerlingen
 • Collega's
 • Ouders leerlingen

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €2882 tot €5784

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0Ga direct naar