Docent kosten en opbrengsten Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Docent kosten en opbrengsten? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep docent kosten en opbrengsten. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je docent kosten en opbrengsten wordt.

 

Wat is een Docent kosten en opbrengsten?

De docent kosten en opbrengsten geeft les in het vak kosten en opbrengsten.

De docent kosten en opbrengsten geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting accountancy, bedrijfseconomie of een andere soortgelijke economische opleiding. De voornaamste taak van de docent kosten en opbrengsten is zijn kennis en visie op het gebied van het vak kosten en opbrengsten overbrengen op zijn leerlingen/studenten. Hij geeft onder andere les in onderwerpen als het uitvoeren van kostprijsberekeningen, het uitvoeren van beslissingscalculaties, een bijdrage leveren aan het beheersen van bedrijfsprocessen, kostenbegrippen, volume en resultaat, kostenfuncties en planning in controle.

De docent kosten en opbrengsten ontwikkelt zijn eigen lesmateriaal of maakt gebruik van bestaand lesmateriaal en geeft zijn leerlingen/studenten opdrachten, toetsen, tentamens, huiswerk en andere opdrachten die hij vervolgens nakijkt, met de leerlingen/studenten bespreekt en waar nodig becijfert. Naar aanleiding van al dit gemaakte werk kan de docent kosten en opbrengsten de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten nauwgezet bijhouden en waar nodig met ze om de tafel gaan om te kijken wat er niet goed gaat, wat er beter kan en hoe hij ze daar het beste bij kan helpen.

De docent kosten en opbrengsten heeft verstand van het vak kosten en opbrengsten en weet zijn kennis en visie op een interessante en educatieve manier op zijn leerlingen/studenten over te brengen. Daarnaast durft hij ook streng op te treden wanneer leerlingen/studenten zich vervelend gedragen of geen goede inzet tonen om ten alle tijde de leerlingen/studenten zo optimaal mogelijk te begeleiden en de orde in de klas te bewaren. Ook kan de docent kosten en opbrengsten projecten begeleiden.

Naast zijn werkzaamheden in de klas is de docent kosten en opbrengsten ook aanwezig tijdens vergaderingen met collega's om de leerlingen/studenten te bespreken en te kijken naar verbeterpunten binnen de school en opleiding.Wil je werken als Docent kosten en opbrengsten?

Werk je al als Docent kosten en opbrengsten en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Docent kosten en opbrengsten worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Docent kosten en opbrengsten, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Docent kosten en opbrengsten in één oogopslag

Sector:

Persoonstype:

Netwerk:

 • Leerlingen/studenten
 • Collega's
 • Directeur van de school
 • Mensen uit het vak

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €1600 tot €2200

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Docent kosten en opbrengsten

Wat verdient een Docent kosten en opbrengsten?

Het salaris van de docent kosten en opbrengsten die fulltime werkzaam is op een school verdient, afhankelijk van het aantal jaren werkervaring en de school waar hij werkzaam is, tussen de €1600,- en €2200,- bruto per maand.

Salarisschaal Docent kosten en opbrengsten

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.Vacatures Docent kosten en opbrengsten

Er zijn geen vacatures Docent kosten en opbrengsten aanwezig. Je kan wel meer informatie vinden over de branche waar een Docent kosten en opbrengsten in werkt.

Meer weten over de sector waar een Docent kosten en opbrengsten in werkt

Bekijk werken in Onderwijs

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Docent kosten en opbrengsten

Wat is de toekomst van Docent kosten en opbrengsten?

Het arbeidsmarktperspectief voor de docent kosten en opbrengsten is gemiddeld. Er is voldoende werkgelegenheid op de verschillende economische opleidingen. Daarnaast kan de docent kosten en opbrengsten de werkgelegenheid voor zichzelf vergroten door ook in andere economische vakken les te gaan geven.

Baankans Docent kosten en opbrengsten

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Docent kosten en opbrengsten worden: Opleidingen tot Docent kosten en opbrengsten

Wil je docent kosten en opbrengsten worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen.

Hoe word je een Docent kosten en opbrengsten? 

De docent kosten en opbrengsten heeft een WO opleiding ''Economics'', ''Finance'', ''Financial Management'', ''Fiscale Economie'', ''Leraar 1e graad Economie en Bedrijfswetenschappen'' of een andere soortgelijke WO opleiding gevolgd of heeft de opleiding ''Leraar Bedrijfseconomie'' of ''kosten en opbrengsten'' gevolgd (HBO, vierjarig).

De 1 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Docent kosten en opbrengsten

Masterclass Operational Excellence
Optimaliseer je operationele processen door operational excellence Verbeter je bedrijfsvoering en maak je processen lean en agile met de Masterclass Operational Excellence. In deze korte opleiding van 3 dagen krijg …
Meer opleidingen Docent kosten en opbrengsten

Weet je nog niet of je Docent kosten en opbrengsten wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Docent kosten en opbrengsten of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen
Netwerk Docent kosten en opbrengsten

Met wie werkt een Docent kosten en opbrengsten samen? 

Het netwerk van de docent kosten en opbrengsten bestaat uit zijn leerlingen/studenten, zijn collega's, de directeur van de school en mensen uit de economische sector die op school over hun vak komen spreken.


 • Leerlingen/studenten
 • Collega's
 • Directeur van de school
 • Mensen uit het vak
Docent kosten en opbrengsten


Organisaties waar een Docent kosten en opbrengsten werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Docent kosten en opbrengsten meestal werkt.

Waar werkt een Docent kosten en opbrengsten?

De docent kosten en opbrengsten geeft les op een MBO of HBO opleiding op een school.

Meer weten over werken in de Accountancy & Finance?

Bekijk werken in Accountancy & Finance

Best beoordeelde werkgevers Docent kosten en opbrengsten

Waar kun je het beste werken als Docent kosten en opbrengsten? Hieronder vind je de best door de Docent kosten en opbrengsten beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Docent kosten en opbrengsten.

Competenties, Skills en Vaardigheden Docent kosten en opbrengsten:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Docent kosten en opbrengsten.

Welke competenties heeft een Docent kosten en opbrengsten nodig?

Een Docent kosten en opbrengsten heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Docent kosten en opbrengsten

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Docent kosten en opbrengsten passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Docent kosten en opbrengsten nodig? 

De docent kosten en opbrengsten is een waarnemer. Hij let goed op de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten zodat hij ze zo optimaal mogelijk les kan geven en kan begeleiden. Dit maakt de docent kosten en opbrengsten ook tot een gever. Hij geeft zijn kennis en visie op het gebied van het vak kosten en opbrengsten over op zijn leerlingen/studenten en biedt ze waar nodig individuele begeleiding of extra tips en adviezen.

Bekijk de persoonstypen voor Docent kosten en opbrengsten


Gever


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Docent kosten en opbrengsten

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Docent kosten en opbrengsten

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Docent kosten en opbrengsten

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Docent kosten en opbrengsten

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Docent kosten en opbrengsten dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Docent kosten en opbrengsten belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Docent kosten en opbrengsten. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Docent kosten en opbrengsten iets voor je?

Zou je graag Docent kosten en opbrengsten willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Docent kosten en opbrengsten bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Docent kosten en opbrengsten

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar