Docent levensverzekeringswiskunde Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Docent levensverzekeringswiskunde? Lees de functieomschrijving.

De docent levensverzekeringswiskunde geeft les in het vak levensverzekeringswiskunde.

De docent levensverzekeringswiskunde geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting accountancy, fiscale economie, bedrijfseconomie of een andere soortgelijke economische opleiding. De voornaamste taak van de docent levensverzekeringswiskunde is zijn kennis en visie op het gebied van het vak levensverzekeringswiskunde overbrengen op zijn leerlingen/studenten. Hij geeft onder andere les in onderwerpen als voorzieningen, premie en koopsom bij pensioenen en premie en koopsom op twee levens en leert zijn leerlingen/studenten hoe ze voor een levensverzekering de koopsom, de premie en de bijkomstige kosten kunnen berekenen, hoe ze pensioenvoorzieningen door kunnen rekenen en te controleren op de jaarrekening en hoe ze een jaarrekening van bedrijven kunnen controleren op het aantal reserveringen voor de toekomst.

De docent levensverzekeringswiskunde ontwikkelt zijn eigen lesmateriaal of maakt gebruik van bestaand lesmateriaal en geeft zijn leerlingen/studenten opdrachten, toetsen, tentamens, huiswerk en andere opdrachten die hij vervolgens nakijkt, met de leerlingen/studenten bespreekt en waar nodig becijfert. Naar aanleiding van al dit gemaakte werk kan de docent levensverzekeringswiskunde de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten nauwgezet bijhouden en waar nodig met ze om de tafel gaan om te kijken wat er niet goed gaat, wat er beter kan en hoe hij ze daar het beste bij kan helpen.

De docent levensverzekeringswiskunde heeft verstand van het vak levensverzekeringswiskunde en weet zijn kennis en visie op een interessante en educatieve manier op zijn leerlingen/studenten over te brengen. Daarnaast durft hij ook streng op te treden wanneer leerlingen/studenten zich vervelend gedragen of geen goede inzet tonen om ten alle tijde de leerlingen/studenten zo optimaal mogelijk te begeleiden en de orde in de klas te bewaren. Ook kan de docent levensverzekeringswiskunde projecten begeleiden.

Naast zijn werkzaamheden in de klas is de docent levensverzekeringswiskunde ook aanwezig tijdens vergaderingen met collega's om de leerlingen/studenten te bespreken en te kijken naar verbeterpunten binnen de school en opleiding.

Wil je werken als Docent levensverzekeringswiskunde?

Werk je al als Docent levensverzekeringswiskunde en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Docent levensverzekeringswiskunde worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Docent levensverzekeringswiskunde, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Docent levensverzekeringswiskunde in één oogopslag

Sector:

Persoonstype:

Netwerk:

 • Leerlingen/studenten
 • Collega's
 • Directeur van de school
 • Mensen uit het vak

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €1600 tot €2200

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Docent levensverzekeringswiskunde

Wat verdient een Docent levensverzekeringswiskunde?

Het salaris van de docent levensverzekeringswiskunde die fulltime werkzaam is op een school verdient, afhankelijk van het aantal jaren werkervaring en de school waar hij werkzaam is, tussen de €1600,- en €2200,- bruto per maand.

Salarisschaal Docent levensverzekeringswiskunde

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Docent levensverzekeringswiskunde

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Docent levensverzekeringswiskunde

Hoe goed is de toekomst voor de Docent levensverzekeringswiskunde? 

Het arbeidsmarktperspectief voor de docent levensverzekeringswiskunde is gemiddeld. Er is voldoende werkgelegenheid op de verschillende economische opleidingen. Daarnaast kan de docent levensverzekeringswiskunde de werkgelegenheid voor zichzelf vergroten door ook in andere economische vakken les te gaan geven.

Baankans Docent levensverzekeringswiskunde

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Docent levensverzekeringswiskunde worden: Opleidingen tot Docent levensverzekeringswiskunde

Hoe word je een Docent levensverzekeringswiskunde? 

De docent levensverzekeringswiskunde heeft een WO opleiding ''Economics'', ''Finance'', ''Financial Management'', ''Fiscale Economie'', ''Leraar 1e graad Economie en Bedrijfswetenschappen'' of een andere soortgelijke WO opleiding gevolgd of heeft de opleiding ''Leraar Bedrijfseconomie'' gevolgd (HBO, vierjarig).

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Docent levensverzekeringswiskunde

Meer opleidingen Docent levensverzekeringswiskunde

Weet je nog niet of je Docent levensverzekeringswiskunde wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Docent levensverzekeringswiskunde of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Docent levensverzekeringswiskunde

Met wie werkt een Docent levensverzekeringswiskunde samen? 

Het netwerk van de docent levensverzekeringswiskunde bestaat uit zijn leerlingen/studenten, zijn collega's, de directeur van de school en mensen uit de economische sector die op school over hun vak komen spreken.


 • Leerlingen/studenten
 • Collega's
 • Directeur van de school
 • Mensen uit het vak
Docent levensverzekeringswiskunde


Organisaties waar een Docent levensverzekeringswiskunde werkzaam is

Waar werkt een Docent levensverzekeringswiskunde meestal? 

De docent levensverzekeringswiskunde geeft les op een MBO of HBO opleiding op een school.

Meer weten over werken in de Accountancy & Finance?

Bekijk werken in Accountancy & Finance

Best beoordeelde werkgevers Docent levensverzekeringswiskunde

Waar kun je het beste werken als Docent levensverzekeringswiskunde? Hieronder vindt je de best door de Docent levensverzekeringswiskunde beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Docent levensverzekeringswiskunde.

Competenties, Skills en Vaardigheden Docent levensverzekeringswiskunde:

Welke competenties heeft een een Docent levensverzekeringswiskunde nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Docent levensverzekeringswiskunde

Wat voor persoonlijkheid heb je als Docent levensverzekeringswiskunde nodig? 

De docent levensverzekeringswiskunde is een waarnemer. Hij let goed op de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten zodat hij ze zo optimaal mogelijk les kan geven en kan begeleiden. Dit maakt de docent levensverzekeringswiskunde ook tot een gever. Hij geeft zijn kennis en visie op het gebied van het vak levensverzekeringswiskunde over op zijn leerlingen/studenten en biedt ze waar nodig individuele begeleiding of extra tips en adviezen.

Bekijk de persoonstypen voor Docent levensverzekeringswiskunde


Gever


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Docent levensverzekeringswiskunde

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Docent levensverzekeringswiskunde

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Docent levensverzekeringswiskunde

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Docent levensverzekeringswiskunde

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Docent levensverzekeringswiskunde dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Docent levensverzekeringswiskunde belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Docent levensverzekeringswiskunde. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Docent levensverzekeringswiskunde iets voor je?

Zou je graag Docent levensverzekeringswiskunde willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Docent levensverzekeringswiskunde bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


Ga direct naar