Opleidingen of training Docent maritieme technieken Rotterdam

Zoek je een opleiding Docent maritieme technieken in Rotterdam? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Docent maritieme technieken die in de regio Rotterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Rotterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Docent maritieme technieken Rotterdam

Zou je graag Docent maritieme technieken willen worden? Of ben je al Docent maritieme technieken en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Docent maritieme technieken in Rotterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Docent maritieme technieken in Rotterdam

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Docent maritieme technieken in Rotterdam aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Docent maritieme technieken

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Docent maritieme technieken

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Docent maritieme technieken

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Motiveren
Motiveren
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Presenteren
Presenteren
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid
Trainingen & cursussen Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid

Hoe word je een Docent maritieme technieken? 

De docent maritieme technieken heeft een opleiding ''Maritiem Officier'' (HBO, vierjarig) of ''Marine Technology'' (WO, vierjarig) gevolgd en is na (enige) jaren werk en praktijkervaring les gaan geven om zijn kennis op leerlingen/studenten over te kunnen brengen.


Filter