Docent MS Office Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Docent MS Office? Lees de functieomschrijving.

De docent MS Office geeft les in het vak MS Office.

De docent MS Office geeft les op MBO opleidingen of HBO opleidingen in de richting informatica andere soortgelijke opleidingen. Daarnaast kan de docent MS Office freelance cursussen, trainingen en workshops geven.

De docent MS Office geeft les in het vak MS Office. Nadat de leerlingen/studenten alle lessen hebben gevolgd kennen ze de programma's van MS Office van binnen en buiten (waaronder het gebruik van Word en Excel) en kunnen ze deze kennis goed gebruiken binnen hun toekomstige beroep.

De docent MS Office ontwikkelt (met behulp van het programma MS Office) zijn eigen lesmateriaal of maakt gebruik van bestaand lesmateriaal en geeft zijn leerlingen opdrachten, huiswerk en toetsen die hij vervolgens nakijkt en eventueel becijfert. Naar aanleiding van het ingeleverde werk en de inzet tijdens de les houdt de docent MS Office de studieontwikkeling en studievoortgang van zijn leerlingen/studenten nauwgezet bij en biedt ze waar nodig individuele begeleiding.

De docent MS Office heeft kennis van het programma MS Office en weet zijn kennis op een leuke, educatieve en interessante manier op zijn leerlingen/studenten over te brengen. Daarnaast durft hij streng op te treden wanneer een leerling/student zich vervelend gedraagt om ten alle tijde de orde in de klas te bewaren en/of herstellen.

Naast zijn werkzaamheden in de klas is de docent MS Office ook aanwezig bij vergaderingen met collega's om de leerlingen/studenten te bespreken en te kijken naar verbeterpunten binnen de opleiding en de school.

Wil je werken als Docent MS Office?

Werk je al als Docent MS Office en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Docent MS Office worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Docent MS Office, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!

Bekijk de vacatures Bekijk de opleidingen Bekijk salarisinfo Vind de beste werkgevers

Alles over het beroep Docent MS Office in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

  • Leerlingen/studenten/cursisten
  • Collega's
  • Werkgever

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €1300 tot €1700

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Docent MS Office

Wat verdient een Docent MS Office?

De docent MS Office die op een vaste school voor een vaste werkgever werkzaam is verdiend tussen de €1300,- en €1700,- bruto per maand. De docent MS Office die freelance cursussen/workshops/trainen geeft mag zijn eigen prijs bepalen; voor hem valt dus geen specifieke salarisindicatie te geven.

Salarisschaal Docent MS Office

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Docent MS Office

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Docent MS Office

Hoe goed is de toekomst voor de Docent MS Office? 

Het arbeidsmarktperspectief en de werkgelegenheid voor de docent MS Office is gemiddeld. De docent MS Office kan in vaste dienst worden genomen bij een school om aan meerdere opleidingen les te gaan geven of kan freelance cursussen/lessen/workshops geven. Daarnaast kan hij de werkgelegenheid voor zichzelf vergroten door ook in andere computerprogramma's les te gaan geven.

Baankans Docent MS Office

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Docent MS Office worden: Opleidingen tot Docent MS Office

Hoe word je een Docent MS Office? 

Voor het beroep van docent MS Office is geen specifieke opleiding. Wel kan de docent MS Office een opleiding ''ICT'', ''Informatica'' of een andere soortgelijke opleiding hebben gevolgd.

De 5 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Docent MS Office

Microsoft Office 2016 Outlook Basis
Duur: 1 lesdag Methode: Open Leercentrum Open leercentrum De cursist doorloopt individueel en in eigen tempo de training. Men krijgt de beschikking over een goed ingerichte leerplek met een op …
Microsoft Office 2016 PowerPoint
Duur: 1 lesdag Methode: Open Leercentrum Open leercentrum De cursist doorloopt individueel en in eigen tempo de training. Men krijgt de beschikking over een goed ingerichte leerplek met een op …
Microsoft Office VBA
Microsoft Office Visual Basic for Applications In de VBA-training leer je werken met Visual Basic for Applications (VBA), om Microsoft-toepassingen als Word, Excel en Access te automatiseren en de functionaliteit …
Microsoft Office 2016 Teams
Duur: 1 lesdag Methode: Open Leercentrum Open leercentrum De cursist doorloopt individueel en in eigen tempo de training. Men krijgt de beschikking over een goed ingerichte leerplek met een op …
Microsoft Office 365
Duur: 1 lesdag Methode: Open Leercentrum Open leercentrum De cursist doorloopt individueel en in eigen tempo de training. Men krijgt de beschikking over een goed ingerichte leerplek met een op …
Meer opleidingen Docent MS Office

Weet je nog niet of je Docent MS Office wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Docent MS Office of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Docent MS Office

Met wie werkt een Docent MS Office samen? 

Het netwerk van de docent MS Office bestaat uit zijn leerlingen/studenten/mensen die de workshops/cursussen volgen, zijn collega's, en zijn werkgever.


  • Leerlingen/studenten/cursisten
  • Collega's
  • Werkgever
Docent MS Office


Organisaties waar een Docent MS Office werkzaam is

Waar werkt een Docent MS Office meestal? 

De docent MS Office werkt op een MBO of HBO opleiding op een school of geeft freelance cursussen/lessen/workshops MS Office.

Meer weten over werken in de Onderwijs & Training?

Bekijk werken in Onderwijs & Training

Best beoordeelde werkgevers Docent MS Office

Waar kun je het beste werken als Docent MS Office? Hieronder vindt je de best door de Docent MS Office beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Docent MS Office.

Competenties, Skills en Vaardigheden Docent MS Office:

Welke competenties heeft een een Docent MS Office nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Docent MS Office

Wat voor persoonlijkheid heb je als Docent MS Office nodig? 

De docent MS Office is een gever. Hij geeft zijn kennis en visie op het gebied van het vak MS Office over op zijn leerlingen/studenten. Daarnaast is de docent MS Office een waarnemer. Hij let goed op de leerlingen/studenten, let op hun studieontwikkeling en studievoortgang, treedt waar nodig streng op en geeft ze waar nodig individuele begeleiding om ze te helpen het programma beter te leren kennen.

Bekijk de persoonstypen voor Docent MS Office


Gever


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Docent MS Office

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Docent MS Office

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Docent MS Office

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Docent MS Office

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Docent MS Office dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Docent MS Office belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Docent MS Office. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Docent MS Office iets voor je?

Zou je graag Docent MS Office willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Docent MS Office bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Docent MS Office

Anton

Klinkt interessant en uitdagend, ik zou hier graag in willen omscholen na een vaste baan bij een bank in de ICT met redelijk wat Office ervaringen. Hoe pak ik dat aan, waar kan ik meer informatie vinden, hoe kom ik in contact met docenten die dit al doen? Begrijp ook dat er geen leraarsbevoegdheid nodig is?   Groet, Anton  

walter

Probeer het eens bij de Nationale Vacaturebank.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar