Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep docent productontwikkeling werktuigbouwkunde. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je docent productontwikkeling werktuigbouwkunde wordt.

 

Wat is een Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde?

De docent productontwikkeling werktuigbouwkunde geeft les in het vak productontwikkeling.

De docent productontwikkeling geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting van productontwikkeling of een andere technische opleiding. De docent productontwikkeling geeft les in alle facetten van het vak productontwikkeling. Zo leert hij zijn leerlingen/studenten alles over productontwikkeling met betrekking tot werktuigbouw. De docent productontwikkeling geeft zijn leerlingen/studenten opdrachten, huiswerk, toetsen, tentamens en projecten die hij vervolgens ook zelf nakijkt, bespreekt en eventueel becijfert. Daarnaast zal de docent productontwikkeling de ontwikkeling van zijn leerlingen/studenten nauwkeurig in de gaten houden en individuele begeleiding of extra tips en advies geven wanneer een leerling/student hierom vraagt of wanneer hij ziet dat het nodig is.

De docent productontwikkeling heeft zelf veel verstand van het vak productontwikkeling en weet zijn kennis op een interessante, educatieve en begrijpelijke manier op zijn leerlingen/studenten over te brengen. Daarnaast durft hij streng op te treden wanneer een leerling/student de orde in de klas verstoord om de orde in de klas te bewaren/herstellen.

Naast zijn werkzaamheden in de klas zal de docent productontwikkeling ook aanwezig zijn bij vergaderingen om de opleiding en de leerlingen/studenten met zijn collega's te bespreken en is hij aanwezig op ouderavonden om met ouders van leerlingen/studenten te praten over de voortgang van de leerling/student.Wil je werken als Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde?

Werk je al als Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

 • Leerlingen/studenten
 • Directeur van de school
 • Collega's
 • Ouders van leerlingen
 • Stagebegeleiders en mensen uit het vak

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €1500 tot €2100

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde

Wat verdient een Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde?

De docent productontwikkeling verdient tussen de €1500,- en €2100,- bruto per maand, afhankelijk van het aantal jaren werkervaring en de school waar hij werkzaam is.

Salarisschaal Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.Vacatures Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde

Er zijn geen vacatures Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde aanwezig. Je kan wel meer informatie vinden over de branche waar een Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde in werkt.

Meer weten over de sector waar een Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde in werkt

Bekijk werken in Onderwijs

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde

Wat is de toekomst van Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde?

Het arbeidsmarktperspectief en de werkgelegenheid voor de docent productontwikkeling is gemiddeld. Er is voldoende werkgelegenheid op de verschillende scholen voor de docent productontwikkeling met relevante werkervaring of een relevant diploma.

Baankans Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Benieuwd hoe (andere) werkgevers jou waarderen? Plaats je CV bij onze vacaturepartners en vind uit hoe je in de markt ligt!

Plaats je CV nu direct op Monsterboard Plaats je CV op Nationale Vacaturebank

Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde worden: Opleidingen tot Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde

Wil je Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde.

Hoe word je een Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde? 

De docent productontwikkeling heeft een opleiding ''Leraar 2de graad Techniek'' of ''Leraar 2de Graad Werktuigbouwkunde I en II'' gevolgd. Deze opleidingen zijn HBO en vierjarig.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde

Er zijn geen opleidingen Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde in werkt

Bekijk alle opleidingen Onderwijs

Omscholen of doorgroeien tot Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde

Als je Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde zijn de volgende zaken belangrijk:

Interesse en Motivatie Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde

Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen. De inhoudelijke beschrijving van het beroep vind je bij Wat doet een Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde?

Competenties en Vaardigheden Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde

Naast de interesse is het belangrijk dat je de competenties hebt die een Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde nodig heeft om succesvol te zijn. Sommige competenties zal je van nature hebben en andere hebben misschien training nodig? Hieronder vind je cursussen en trainingen voor de ontwikkeling van de competenties die een Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde nodig heeft.

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde

Trainingen & cursussen Coachen
Trainingen & cursussen Initiatief ontplooien
Trainingen & cursussen Kritisch
Trainingen & cursussen Luisteren
Trainingen & cursussen Motiveren
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Trainingen & cursussen Presenteren
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Trainingen & cursussen Uitdrukkingsvaardigheid

Persoonlijkheid van een Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde

Voor ieder beroep is het belangrijk dat het bij jou als persoon past. Hieronder vind je de twee belangrijkste persoontypen voor het beroep Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde. Als Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde wilt worden moet minimaal één van de persoonlijkheidstypen sterk bij je passen, het tweede persoonstype moet in ieder geval herkenning geven.

Vakkennis voor een Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde

Het is voor een Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde ook erg handig en vaak ook vereist om de specifieke vakkennis en inhoud te snappen. Veel vakgerichte opleidingen tot Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde zijn een combinatie van theoretische achtergrond en praktijkgerichte kennis en vaardigheden.

Online Trainingen & Opleidingen Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde


Werkervaring Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde

Het is voor een startend Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde die net van school komt minder belangrijk dat ze de nodige ervaring heeft. Maar voor iemand die zich wil omscholen of doorgroeit tot Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde is het cruciaal dat er wel relevante ervaring is. Dit kan ervaring zijn in een beroep dat overeenkomsten vertoont, zoals Docent werktuigbouwkunde, Docent civiele techniek, Docent landbouwkunde .

Iets anders leren?

Is Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde het misschien toch niet voor je? Je kan via deze zoekbalk ruim 30.000 opleidingen, trainingen en cursussen vinden van zeker 1000 onderwerpen.
Netwerk Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde

Met wie werkt een Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde samen? 

Het netwerk van de docent productontwikkeling bestaat uit zijn leerlingen/studenten, de directeur van de school, zijn collega's en de ouders van leerlingen tijdens ouderavonden. Ook kan zijn netwerk bestaan uit mensen uit het vak die op school komen spreken en de mensen bij stagebedrijven van zijn leerlingen/studenten.


 • Leerlingen/studenten
 • Directeur van de school
 • Collega's
 • Ouders van leerlingen
 • Stagebegeleiders en mensen uit het vak
Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde


Organisaties waar een Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde meestal werkt.

Waar werkt een Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde?

De docent productontwikkeling werkt op een MBO of HBO opleiding op een school.

Meer weten over werken in de Onderwijs & Training?

Bekijk werken in Onderwijs & Training

Best beoordeelde werkgevers Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde

Waar kun je het beste werken als Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde? Hieronder vind je de best door de Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde.

Competenties, Skills en Vaardigheden Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde.

Welke competenties heeft een Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde nodig?

Een Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde nodig? 

De docent productontwikkeling is een gever. Hij geeft zijn kennis op het gebied van het vak productontwikkeling over op zijn leerlingen/studenten en geeft waar nodig individuele begeleiding en tips.

Ook is de docent productontwikkeling een waarnemer. Hij let op de ontwikkeling van de leerlingen/studenten en houdt hun studievoortgang nauwgezet bij.

Bekijk de persoonstypen voor Docent productontwikkeling werktuigbouwkundeInterview met een Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde iets voor je?

Zou je graag Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Docent productontwikkeling werktuigbouwkunde

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar