Docent regie non fictie Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Docent regie non fictie? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep docent regie non fictie. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je docent regie non fictie wordt.

 

Wat is een Docent regie non fictie?

De docent regie non fictie geeft les in het vak regie non fictie.

De docent regie non fictie geeft les op de filmacademie of aan andere soortgelijke MBO en HBO opleidingen met de richting film, film en media, of cultuur. Ook kan de docent regie non fictie freelance cursussen/workshops/lessen geven. De docent regie non fictie geeft zijn leerlingen/studenten les in het va regie non fictie (waaronder bijvoorbeeld documentaires over oorlog of mode) en richt zich in deze lessen op alle facetten rondom dit vak. Hij leert zijn leerlingen/studenten hoe ze een onderwerp kunnen kiezen en het beste kunnen benaderen, hoe ze moeten plannen, hoe ze moeten werken met de cast en crew en geeft ze verschillende lessen in het maken van films zodat zij zich ontwikkelen binnen het vak van regie non fictie.

De docent regie non fictie ontwikkelt zijn eigen lesmateriaal. Hij geeft zijn leerlingen/studenten zowel theorie als praktijkles en geeft ze opdrachten, tentamens, projecten en huiswerk dat hij vervolgens nakijkt, bespreekt en eventueel becijfert. De docent regie non fictie geeft zijn leerlingen zowel groepsgericht les als individuele begeleiding (wanneer een leerling/student hierom vraagt of wanneer de docent regie non fictie denkt dat dit nodig is). Daarnaast zal de docent regie non fictie ook vergaderen met collega's en kan hij eventueel een mentorrol op zich nemen.

De docent regie non fictie heeft zelf veel kennis van het vak regie non fictie en kan dit op een educatieve, interessante en leuke manier op zijn leerlingen/studenten overbrengen. Daarnaast durft hij ook streng op te treden tegen leerlingen/studenten die zich vervelend gedragen of hun werk niet goed doen.Wil je werken als Docent regie non fictie?

Werk je al als Docent regie non fictie en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Docent regie non fictie worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Docent regie non fictie, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Docent regie non fictie in één oogopslag

Persoonstype:

Netwerk:

 • Leerlingen/studenten
 • Mensen uit het vak
 • Directeur van de school
 • Collega's

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €1200 tot €2100

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Docent regie non fictie

Wat verdient een Docent regie non fictie?

De docent regie non fictie die werkzaam is op een school verdient tussen de €1200 en €2100,- bruto per maand (afhankelijk van de school en het aantal jaren werkervaring). De docent regie non fictie die alleen freelance cursussen/workshops/lessen geeft mag zijn eigen prijs bepalen; hiervoor valt dus geen specifieke salarisindicatie te geven.

Salarisschaal Docent regie non fictie

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.Vacatures Docent regie non fictie

Er zijn geen vacatures Docent regie non fictie aanwezig. Je kan wel meer informatie vinden over de branche waar een Docent regie non fictie in werkt.

Meer weten over de sector waar een Docent regie non fictie in werkt

Bekijk werken in Kunst & Cultuur & Entertainment

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Docent regie non fictie

Wat is de toekomst van Docent regie non fictie?

Het arbeidsmarktperspectief is gemiddeld. Er is niet ongelofelijk veel werkgelegenheid voor de docent regie non fictie; hij moet zichzelf door relevante werkervaring of diploma's in de markt zetten om zo op scholen aan de slag te kunnen. Daarnaast kan de docent regie non fictie die eerst nog niet op een school werkzaam kan zijn freelance cursussen/workshops/lessen geven of zelf werkzaam zijn als regisseur non fictie.

De docent regie non fictie kan doorgroeien door ook andere lessen te gaan geven of een mentorrol op zich te nemen.

Baankans Docent regie non fictie

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Docent regie non fictie worden: Opleidingen tot Docent regie non fictie

Wil je docent regie non fictie worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen.

Hoe word je een Docent regie non fictie? 

De docent regie non fictie heeft zelf veel werkervaring binnen het vak regie non fictie en is van daaruit les gaan geven of heeft een opleiding tot ''Regisseur'' of een docentopleiding binnen een ander creatief vak gevolgd. (hbo, vierjarig).

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Docent regie non fictie

Er zijn geen opleidingen Docent regie non fictie aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Docent regie non fictie in werkt

Bekijk alle opleidingen Kunst & Cultuur & Entertainment


Netwerk Docent regie non fictie

Met wie werkt een Docent regie non fictie samen? 

Het netwerk van de docent regie non fictie die op een school werkt bestaat uit zijn leerlingen/studenten, mensen uit het vak die op school komen spreken, de directeur van de school en zijn collega's. De docent regie non fictie die freelance cursussen/workshops/lessen geeft heeft alleen te maken met leerlingen.


 • Leerlingen/studenten
 • Mensen uit het vak
 • Directeur van de school
 • Collega's
Docent regie non fictie


Organisaties waar een Docent regie non fictie werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Docent regie non fictie meestal werkt.

Waar werkt een Docent regie non fictie?

De docent regie non fictie werkt op een MBO of HBO opleiding of geeft freelance cursussen/workshops/lessen.

Meer weten over werken in de Creatief & Design?

Bekijk werken in Creatief & Design

Best beoordeelde werkgevers Docent regie non fictie

Waar kun je het beste werken als Docent regie non fictie? Hieronder vind je de best door de Docent regie non fictie beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Docent regie non fictie.

Competenties, Skills en Vaardigheden Docent regie non fictie:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Docent regie non fictie.

Welke competenties heeft een Docent regie non fictie nodig?

Een Docent regie non fictie heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Docent regie non fictie

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Docent regie non fictie passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Docent regie non fictie nodig? 

De docent regie non fictie is een waarnemer. Hij let goed op de actualiteit en de maatschappij om dit in zijn lessen te verwerken. Daarnaast let hij goed op de ontwikkelingen van iedere leerling.

Ook is de docent regie non fictie een gever. Hij geeft zijn kennis en visie op het gebied van het vak regie non fictie over op zijn leerlingen/studenten en geeft ze waar nodig desgevraagd individuele begeleiding.

Bekijk de persoonstypen voor Docent regie non fictie


Gever


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Docent regie non fictie

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Docent regie non fictie

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Docent regie non fictie

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Docent regie non fictie

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Docent regie non fictie dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Docent regie non fictie belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Docent regie non fictie. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Docent regie non fictie iets voor je?

Zou je graag Docent regie non fictie willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Docent regie non fictie bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Docent regie non fictie

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar