Docent stemexpressie Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Docent stemexpressie? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep docent stemexpressie. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je docent stemexpressie wordt.

 

Wat is een Docent stemexpressie?

De docent stemexpressie geeft les in het vak stemexpressie.

De docent stemexpressie geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting van drama en toneel, muziek, psychologie logopedie, tolk of een andere soortgelijke opleiding. Daarnaast kan de docent stemexpressie ook freelance opleidingen, cursussen, lessen en workshops geven of stemtrainingen geven (bijvoorbeeld aan mensen die stotteren). De docent stemexpressie geeft les in alle facetten van het vak stemexpressie. Zo leert hij zijn leerlingen/studenten (afhankelijk van de opleiding) kennis maken met verschillende klankkleuren en hoogtes maar ook met stemintonatie, stemtrilling, volume en duur. Dit kan de leerlingen/studenten erg helpen binnen verschillende vakgebieden. Zo kan de docent stemexpressie die op een muziekschool les geeft zijn leerlingen/studenten zich helpen ontwikkelen in de zang, en de docent stemexpressie die op een dramaschool werkt de leerlingen helpen met intonatie, klankkleur en het spreektempo.

De docent stemexpressie ontwikkelt over het algemeen zijn eigen lesmateriaal en geeft zijn leerlingen/studenten opdrachten en oefeningen. Hij luistert naar de oefeningen, bespreekt deze en geeft deze eventueel een cijfer. Daarnaast let de docent stemexpressie goed op de ontwikkelingen van zijn leerlingen/studenten en geeft hij ze waar nodig extra tips of individuele begeleiding.

De docent stemexpressie heeft veel verstand van het vak stemexpressie, kan goed kritisch luisteren en geeft op een leuke en interessante manier les. Daarnaast zal de docent stemexpressie die op een school werkt ook aanwezig zijn bij vergaderingen om de opleiding en de leerlingen/studenten te bespreken.Wil je werken als Docent stemexpressie?

Werk je al als Docent stemexpressie en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Docent stemexpressie worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Docent stemexpressie, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Docent stemexpressie in één oogopslag

Persoonstype:

Netwerk:

 • Collega's
 • Leerlingen/studenten
 • Directeur van de school
 • Ouders van leerlingen/studenten

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €1500 tot €2000

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Docent stemexpressie

Wat verdient een Docent stemexpressie?

De docent stemexpressie die op een school werkt verdient tussen de €1500,- en €2000,- bruto per maand. De docent stemexpressie die freelance cursussen, trainingen, workshops of lessen geeft mag zijn eigen uurtarief of cursus/workshop/lestarief bepalen; hier valt geen specifieke salarisindicatie voor te geven.

Salarisschaal Docent stemexpressie

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.Vacatures Docent stemexpressie

Er zijn geen vacatures Docent stemexpressie aanwezig. Je kan wel meer informatie vinden over de branche waar een Docent stemexpressie in werkt.

Meer weten over de sector waar een Docent stemexpressie in werkt

Bekijk werken in Kunst & Cultuur & Entertainment

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Docent stemexpressie

Wat is de toekomst van Docent stemexpressie?

Het arbeidsmarktperspectief voor de docent stemexpressie is gemiddeld. Er is voldoende werkgelegenheid en naast het werk op scholen kan de docent stemexpressie ook freelance cursussen/lessen/trainingen of workshops geven.

Daarnaast kan de docent stemexpressie doorgroeien door meerdere taken in het onderwijs op zich te nemen (waaronder bijvoorbeeld een mentorrol).

Baankans Docent stemexpressie

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Docent stemexpressie worden: Opleidingen tot Docent stemexpressie

Wil je docent stemexpressie worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen.

Hoe word je een Docent stemexpressie? 

De docent stemexpressie heeft zelf een muziek of een toneelopleiding gevolgd of een opleiding, cursus of workshop stemexpressie. Daarnaast heeft de docent stemexpressie eventueel een onderwijsbevoegdheid behaald.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Docent stemexpressie

Er zijn geen opleidingen Docent stemexpressie aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Docent stemexpressie in werkt

Bekijk alle opleidingen Kunst & Cultuur & Entertainment


Netwerk Docent stemexpressie

Met wie werkt een Docent stemexpressie samen? 

Het netwerk van de docent stemexpressie bestaat uit zijn collega's, zijn leerlingen/studenten, de directeur van de school (als hij op een school werkt) en eventueel de ouders van leerlingen/studenten tijdens ouderavonden of uitvoeringen.


 • Collega's
 • Leerlingen/studenten
 • Directeur van de school
 • Ouders van leerlingen/studenten
Docent stemexpressie


Organisaties waar een Docent stemexpressie werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Docent stemexpressie meestal werkt.

Waar werkt een Docent stemexpressie?

De docent stemexpressie werkt op een MBO of HBO opleiding of geeft freelance workshops/cursussen/lessen/trainingen.

Meer weten over werken in de Creatief & Design?

Bekijk werken in Creatief & Design

Best beoordeelde werkgevers Docent stemexpressie

Waar kun je het beste werken als Docent stemexpressie? Hieronder vind je de best door de Docent stemexpressie beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Docent stemexpressie.

Competenties, Skills en Vaardigheden Docent stemexpressie:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Docent stemexpressie.

Welke competenties heeft een Docent stemexpressie nodig?

Een Docent stemexpressie heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Docent stemexpressie

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Docent stemexpressie passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Docent stemexpressie nodig? 

De docent stemexpressie is een waarnemer. Hij luistert goed en let goed op de details wanneer de leerlingen/studenten een oefening uitspreken of zingen. Daarnaast let hij goed op de ontwikkeling van zijn leerlingen/studenten.

Ook is de docent stemexpressie een gever. Hij geeft zijn kennis op het gebied van het vak stemexpressie over op zijn leerlingen/studenten en geeft ze waar nodig individuele begeleiding.

Bekijk de persoonstypen voor Docent stemexpressie


Gever


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Docent stemexpressie

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Docent stemexpressie

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Docent stemexpressie

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Docent stemexpressie

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Docent stemexpressie dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Docent stemexpressie belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Docent stemexpressie. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Docent stemexpressie iets voor je?

Zou je graag Docent stemexpressie willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Docent stemexpressie bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Docent stemexpressie

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar