Docent structuuropheldering Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Docent structuuropheldering? Lees de functieomschrijving.

De docent structuuropheldering geeft les in het vak structuuropheldering.

De docent structuuropheldering geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting chemie, chemische technologie of een andere soortgelijke opleiding. De voornaamste taak van de docent structuuropheldering is zijn kennis en visie op het gebied van het vak structuuropheldering overbrengen op zijn leerlingen/studenten. Hij geeft les in alle facetten van het vak structuuropheldering. Hij leert zijn leerlingen/studenten hoe ze vanuit de structuur van een verbinding de belangrijkste signalen uit het massa en spectrum kunnen geven en hoe ze een structuurvoorstel kunnen doen voor de verbinding.

De docent structuuropheldering ontwikkelt zijn eigen lesmateriaal of maakt gebruik van bestaand lesmateriaal en geeft zijn leerlingen/studenten opdrachten, toetsen, tentamens, huiswerk en andere opdrachten die hij vervolgens nakijkt, met de leerlingen/studenten bespreekt en waar nodig becijfert. Naar aanleiding van al dit gemaakte werk kan de docent structuuropheldering de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten nauwgezet bijhouden en waar nodig met ze om de tafel gaan om te kijken wat er niet goed gaat, wat er beter kan en hoe hij ze daar het beste bij kan helpen.

De docent structuuropheldering heeft verstand van het vak structuuropheldering en weet zijn kennis en visie op een interessante en educatieve manier op zijn leerlingen/studenten over te brengen. Daarnaast durft hij ook streng op te treden wanneer leerlingen/studenten zich vervelend gedragen of geen goede inzet tonen om ten alle tijde de leerlingen/studenten zo optimaal mogelijk te begeleiden en de orde in de klas te bewaren. Ook kan de docent structuuropheldering projecten begeleiden.

Naast zijn werkzaamheden in de klas is de docent structuuropheldering ook aanwezig tijdens vergaderingen met collega's om de leerlingen/studenten te bespreken en te kijken naar verbeterpunten binnen de school en opleiding.

Wil je werken als Docent structuuropheldering?

Werk je al als Docent structuuropheldering en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Docent structuuropheldering worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Docent structuuropheldering, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!

Bekijk de vacatures Bekijk de opleidingen Bekijk salarisinfo Vind de beste werkgevers

Alles over het beroep Docent structuuropheldering in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

 • Leerlingen/studenten
 • Collega's
 • Directeur van de school
 • Mensen uit het vakgebied

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €1600 tot €2000

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Docent structuuropheldering

Wat verdient een Docent structuuropheldering?

Het salaris van de docent structuuropheldering die fulltime werkzaam is op een school verdient, afhankelijk van het aantal jaren werkervaring en de school waar hij werkzaam is, tussen de €1600,- en €2000,- bruto per maand.

Salarisschaal Docent structuuropheldering

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Docent structuuropheldering

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Docent structuuropheldering

Hoe goed is de toekomst voor de Docent structuuropheldering? 

Het arbeidsmarktperspectief voor de docent structuuropheldering is gemiddeld. Er is voldoende werkgelegenheid. Daarnaast kan de docent structuuropheldering de werkgelegenheid voor zichzelf vergroten door ook in andere chemische vakken les te gaan geven.

Baankans Docent structuuropheldering

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Docent structuuropheldering worden: Opleidingen tot Docent structuuropheldering

Hoe word je een Docent structuuropheldering? 

De docent structuuropheldering heeft een HBO opleiding ''Chemie'', ''Chemische Technologie'' of een WO opleiding ''Chemische Wetenschappen'' gevolgd en is (eventueel na het behalen van een onderwijsbevoegdheid of relevante werkervaring) les gaan geven in het vak ''structuuropheldering''.

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Docent structuuropheldering

Meer opleidingen Docent structuuropheldering

Weet je nog niet of je Docent structuuropheldering wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Docent structuuropheldering of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Docent structuuropheldering

Met wie werkt een Docent structuuropheldering samen? 

Het netwerk van de docent structuuropheldering bestaat uit zijn leerlingen/studenten, zijn collega's, de directeur van de school en mensen uit het vakgebied die op school over hun vak komen spreken.


 • Leerlingen/studenten
 • Collega's
 • Directeur van de school
 • Mensen uit het vakgebied
Docent structuuropheldering


Organisaties waar een Docent structuuropheldering werkzaam is

Waar werkt een Docent structuuropheldering meestal? 

De docent structuuropheldering geeft les op een MBO of HBO opleiding op een school.

Meer weten over werken in de Onderwijs & Training?

Bekijk werken in Onderwijs & Training

Best beoordeelde werkgevers Docent structuuropheldering

Waar kun je het beste werken als Docent structuuropheldering? Hieronder vindt je de best door de Docent structuuropheldering beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Docent structuuropheldering.

Competenties, Skills en Vaardigheden Docent structuuropheldering:

Welke competenties heeft een een Docent structuuropheldering nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Docent structuuropheldering

Wat voor persoonlijkheid heb je als Docent structuuropheldering nodig? 

De docent structuuropheldering is een waarnemer. Hij let goed op de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten zodat hij ze zo optimaal mogelijk les kan geven en kan begeleiden. Dit maakt de docent structuuropheldering ook tot een gever. Hij geeft zijn kennis en visie op het gebied van het vak structuuropheldering over op zijn leerlingen/studenten en biedt ze waar nodig individuele begeleiding of extra tips en adviezen.

Bekijk de persoonstypen voor Docent structuuropheldering


Gever


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Docent structuuropheldering

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Docent structuuropheldering

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Docent structuuropheldering

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Docent structuuropheldering

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Docent structuuropheldering dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Docent structuuropheldering belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Docent structuuropheldering. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Docent structuuropheldering iets voor je?

Zou je graag Docent structuuropheldering willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Docent structuuropheldering bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Docent structuuropheldering

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar