Opleidingen of training Dramaturg Arnhem

Zoek je een opleiding Dramaturg in Arnhem? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Dramaturg die in de regio Arnhem gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Arnhem en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Dramaturg Arnhem

Zou je graag Dramaturg willen worden? Of ben je al Dramaturg en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Dramaturg in Arnhem, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Dramaturg in Arnhem

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Dramaturg in Arnhem aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Dramaturg

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Dramaturg

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Dramaturg

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Kritisch
Kritisch
Trainingen & cursussen Oordeelsvorming
Oordeelsvorming
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken

Hoe word je een Dramaturg? 

Om aan de slag te gaan als Dramaturg is een opleiding in de Theaterwetenschappen een vereiste. Zo kan men bijvoorbeeld de opleiding Theater-, Tilm- en Televisiewetenschap volgen (WO). De hierop aansluitende master Theaterwetenschap biedt het tracé Theaterdramaturgie. Ook is er de studie Theaterwetenschap (WO) en bestaat er een speciale Master die opleidt tot Dramaturg: de Master Dramaturgie. Dit is een duale master, wat inhoudt dat theorie en praktijk worden gecombineerd. Deze Master duurt anderhalf jaar, waarbij een half jaar bij een theatergezelschap wordt gewerkt.


Filter