Opleidingen Epidemioloog

Zou je graag Epidemioloog willen worden? Of ben je al Epidemioloog en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Epidemioloog, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Voor de functie van Epidemioloog is de WO masteropleiding Epidemiologie aan te raden. De Epidemioloog wordt dan opgeleid tot Epidemioloog A. Door daarna te gaan promoveren kan de Epidemioloog opgeleid worden tot Epidemioloog B. Als vooropleiding voor deze masteropleiding is een bacheloropleiding Biomedische Wetenschappen, Geneeskunde of een vergelijkbare opleiding nodig.

De 1 beste opleidingen voor een Epidemioloog:

Basiskennis aardrijkskunde

Aardrijkskunde | Thuisstudie |€ 247.11 | Totale lesduur: 5

Veel van de vraagstukken van de moderne tijd hebben te maken met geografie. Hoeveel grondstoffen hebben we nog over? Hoe komt het dat in veel landen voedsel steeds schaarser wordt? Hoe verspreidt een epidemie zich? Al deze vragen hebben een geografisch element in zich. Zo kunnen we zien waar een probleem voorkomt, en hoe het …