Opleidingen of training Expediteur Den Haag

Zoek je een opleiding Expediteur in Den Haag? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Expediteur die in de regio Den Haag gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Den Haag en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Expediteur Den Haag

Zou je graag Expediteur willen worden? Of ben je al Expediteur en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Expediteur in Den Haag, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Expediteur in Den Haag

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Expediteur in Den Haag aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Expediteur

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Expediteur

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Expediteur

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Flexibiliteit
Flexibiliteit
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken

Hoe word je een Expediteur? 

 

Om Expediteur te worden, moet iemand een MBO-opleiding richting transport/logistiek met succes hebben afgerond. Soms moet een Expediteur een aanvullende cursus van enkele weken volgen. Een Expediteur moet alles weten van vervoersstromen, exportadministratie, transportverzekeringen enzovoort.

Tevens dient een Expediteur voldoende kennis te hebben van computers. Programma’s als Word en Excel moet hij goed beheersen. Ook moet een Expediteur naast Nederlands ook Engels en vaak Duits kunnen spreken en schrijven, omdat het vaak gaat om internationale transporten.


Filter