Opleidingen Explantatiemedewerker

Zou je graag Explantatiemedewerker willen worden? Of ben je al Explantatiemedewerker en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Explantatiemedewerker, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.


Opleidingen, cursussen en trainingen tot Explantatiemedewerker

Er zijn geen opleidingen Explantatiemedewerker aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Explantatiemedewerker in werkt

Bekijk alle opleidingen Gezondheidszorg & Farmacie

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Explantatiemedewerker

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Explantatiemedewerker

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Besluitvaardigheid
Besluitvaardigheid
Trainingen & cursussen Durf
Durf
Trainingen & cursussen Flexibiliteit
Flexibiliteit
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Hoe word je een Explantatiemedewerker? 

 

Een Explantatiemedewerker heeft een medische WO-studie gedaan. Meestal heeft hij Geneeskunde gestudeerd en heeft hij zich door middel van studie en cursussen gespecialiseerd in donortransplantaties.

De basisopleiding Geneeskunde duurt zes jaar. De laatste twee jaar van die zes jaar moeten stages worden gelopen. Na deze basisopleiding moet iemand zich nog zo’n drie tot zes jaar specialiseren.

Een Explantatiemedewerker moet goed op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in zijn vakgebied. Daarom dient hij zich bij te scholen en congressen en dergelijke te bezoeken.


Filter