Opleidingen Exportmedewerker Binnendienst

Zou je graag Exportmedewerker Binnendienst willen worden? Of ben je al Exportmedewerker Binnendienst en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Exportmedewerker Binnendienst, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Exportmedewerker Binnendienst

Er zijn geen opleidingen Exportmedewerker Binnendienst aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Exportmedewerker Binnendienst in werkt

Bekijk alle opleidingen Handel, Groothandel & Detailhandel

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Exportmedewerker Binnendienst

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Exportmedewerker Binnendienst

Trainingen & cursussen Financieel bewustzijn
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Netwerken
Trainingen & cursussen Onderhandelen
Trainingen & cursussen Samenwerken

Hoe word je een Exportmedewerker Binnendienst? 

Om te gaan werken als Exportmedewerker Binnendienst kan men de opleiding Exportmedewerker Binnendienst op MBO niveau 4 volgen. Dit is een uitstroomrichting binnen de de beroepsrichting Exportmedewerker. Deze opleiding is zowel via de BOL en BBL te volgen.

Ook met een HBO opleiding Commerciële Economie of International Business and Languages kan men aan de slag als Exportmedewerker.