Boeken Financieel Adviseur

Financieel adviseur worden is relatief eenvoudig als er aan de gestelde eisen voldaan wordt. Er zijn veel financiële instellingen die altijd op zoek zijn naar nieuw personeel om hun producten te verkopen. De financiële sector is altijd groeiende en er zal altijd behoefte zijn aan financieel adviseurs.

Doorgroeien binnen een organisatie kan echter moeilijk zijn omdat er vaak vele financiële adviseurs zijn per instelling. Alleen diegene die zich constant onderscheiden en hun targets halen of zich specialiseren kunnen door groeien.

 

 
 
Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Financieel Adviseur. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Financieel Adviseur. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Financieel Adviseur die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 2 beste boeken voor een Financieel Adviseur:

Wettenpocket arbeid & beloning 2016

Wettenpocket arbeid & beloning 2016

Wettenpocket arbeid & beloning 2016 - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789035248915 | 1728 pagina's

De Wettenpocket Arbeid & Beloning is een unieke verzamelbundel van wet- en regelgeving die dagelijks bij het voeren van de personeels- en salarisadministratie nodig is. Met de pocket kunnen op de juiste wijze de vaak complexe en gedetailleerde voorschriften worden toegepast. Snel en eenvoudig zoeken is mogelijk dankzij een overzichtelijke presentatie en verhelderende margeteksten. Het …

Tussenpersoon zonder provisie

Tussenpersoon zonder provisie

Tussenpersoon zonder provisie - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789462761292

Zonder financiële producten kan de economie niet draaien. Bedrijven kunnen niet ondernemen als ze de risico's niet op de een of andere manier kunnen afdekken. Hetzelfde geldt voor particulieren. Ondanks dat de reputatie van de sector geleden heeft onder schandalen als de woekerpolisaffaire en de financiële crisis, vertegenwoordigt deze een grote economische en maatschappelijke waarde. …