Opleidingen Galvaniseur

Zou je graag Galvaniseur willen worden? Of ben je al Galvaniseur en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Galvaniseur, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Om aan het werk te gaan als Galvaniseur is een technische MBO opleiding vereist. Verdere specificaties van deze opleiding wordt vaak niet gegeven, waardoor een sollicitant vaak volstaat met elke MBO techniek diploma. Dat er niet specifiek gevraagd wordt naar een bepaalde opleiding heeft te maken met een andere eis die ze in vacatures vaak stellen: het hebben van een diploma van een galvanische cursus. Deze cursussen worden op verschillende niveaus gegeven. De basiscursus bestaat uit één dag en een examen. Welke cursus bedrijven bij een sollicitant verwachten hangt af van de inspanning die een bedrijf wil verrichten om een sollicitant intern op te leiding tot zelfstandige Galvaniseur.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Galvaniseur

Er zijn geen opleidingen Galvaniseur aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Galvaniseur in werkt

Bekijk alle opleidingen Bouw