Opleidingen Garnalenvisser

Zou je graag Garnalenvisser willen worden? Of ben je al Garnalenvisser en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Garnalenvisser, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.


Opleidingen, cursussen en trainingen tot Garnalenvisser

Er zijn geen opleidingen Garnalenvisser aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Garnalenvisser in werkt

Bekijk alle opleidingen Agrarisch & Milieu

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Garnalenvisser

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Garnalenvisser

Trainingen & cursussen Energie
Energie
Trainingen & cursussen Leiderschap
Leiderschap
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken

Hoe word je een Garnalenvisser? 

 

Iemand kan Garnalenvisser worden als hij bijvoorbeeld een MBO-opleiding richting Visserij met succes heeft afgerond. Om met een redelijk groot schip met motorvermogen te mogen varen, moet deze opleiding minimaal op niveau 3 worden gevolgd. Tijdens de opleiding wordt aandacht besteed aan visserijkunde (zoals visserijtechnieken), zeemanschap (zoals navigatie), wetgeving (zoals milieu en quota), veiligheid en techniek.

Het kan ook zijn dat een zoon alle dingen leert van zijn vader, die als Garnalenvisser werkzaam is. Hij kan dan zonder opleiding als Garnalenvisser aan de slag. Het is dan wel lastiger later bij een ander bedrijf aan de slag te komen. 


Filter