Boeken Gastouder

Het arbeidsmarktperspectief voor gastouders is gunstig, maar een volledige baan als gastouder is niet voor iedereen weggelegd. Veel gastouders passen maar op één kind tegelijk, of maar twee of drie dagen in de week, en combineren het met ander werk. Doorgroeimogelijkheden zijn er eigenlijk niet. Als gastouder ontwikkel je vooral ervaring in de helpende zorg en welzijn, die later van pas kan komen bij het solliciteren naar andere functies in deze sector.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Gastouder. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Gastouder. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Gastouder die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 2 beste boeken voor een Gastouder:

Laten we even praten!

Laten we even praten!

Laten we even praten! - Nederlands | Druk: 2 | Paperback | 9789085600411 | 63 pagina's

Laten we even praten! 2e druk is een boek van M. Balledux uitgegeven bij Uitgeverij S.W.P. B.V.. ISBN 9789085600411 Ouders die hun kind naar de kinderopvang willen brengen, kunnen kiezen tussen verschillende opvangvormen zoals kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en gastouderopvang. Als ze kiezen voor opvang bij een gastouder doen ze dat vaak vanwege het directe contact met …

Charlie en een mooie dag bij de gastouder

Charlie en een mooie dag bij de gastouder

Charlie en een mooie dag bij de gastouder - Nederlands | Hardcover | 9789463233651 | 39 pagina's

Er er een mooie dag van maken kan gastouder Anke als de beste. Charlie speelt graag bij haar, samen met alle opvangkindjes. Ondertussen leert hij veel en beleeft hij allemaal peuteravonturen.