Boeken Gedragskundige

Arbeidsmarktperspectief is op het moment laag gezien de toestroom aan studenten in de psychologie en de bijbehorende studies. Dit zorgt voor een toekomstige krappe arbeidsmarkt. Toch zullen er hier en daar nog goede vacatures liggen voor de hoger opgeleide. 

De doorgroeimogelijkheden zijn lastig gezien een gedragskundige een aardige studie achter de rug heeft en al behoorlijk aan de top van zijn of haar carrière bevind. 

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Gedragskundige. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Gedragskundige. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Gedragskundige die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 2 beste boeken voor een Gedragskundige:

Gedragskundige rapportage in het strafrecht

Gedragskundige rapportage in het strafrecht

Gedragskundige rapportage in het strafrecht - Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789013051131 | 549 pagina's

Dit handboek over de gedragskundige rapportage in het strafrecht is geschikt voor allen die betrokken zijn bij het (voor)traject van berechting en sanctionering van delinquenten met een psychische stoornis en de tenuitvoerlegging van sancties bij deze personen. Van gedragskundige en juridische zijde wordt een aantal belangrijke onderwerpen besproken die voor betrokkenen over en weer van …

Gedragskundige rapportage in het strafrecht

Gedragskundige rapportage in het strafrecht

Gedragskundige rapportage in het strafrecht - Nederlands | Druk: 2 | Hardcover | 9789013110401 | 888 pagina's

Dit handboek benadrukt de noodzaak van permanente dialoog tussen jurist en gedragskundige in het strafrecht. Het is van groot belang dat de vertegenwoordigers van beide disciplines bij de voorbereiding van de berechting, tijdens de rechtszitting en daarna bij het inrichten van de tenuitvoerlegging van sancties, elkaar goed begrijpen in wat ze te zeggen hebben. Alleen …