Boeken Geluidsman

Het arbeidsmarktperspectief van een geluidsman ligt aan de werkgelegenheid. Deze kan per periode verschillen. Daarnaast kan de geluidsman ook freelance aan de slag voor verschillende soorten opdrachten.

Een geluidsman kan doorgroeien binnen zijn vakgebied, door bijvoorbeeld naast geluidsman ook aan de slag te gaan als geluidseditor.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Geluidsman. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Geluidsman. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Geluidsman die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 1 beste boeken voor een Geluidsman:

Werken VI

Werken VI - Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789022521304 | 884 pagina's

Dit zesde deel van de Werken van Godfried Bomans bevat bijdragen die hij via de radio, geluidsbanden en de televisie naliet. Vanaf 1955 tot aan het einde van zijn leven in december 1971 heeft Bomans van deze media veelvuldig gebruik gemaakt. 'De kopstukken', 'Bomans in Rome en Israël', 'Een Hollander ontdekt Vlaanderen' en 'Bomans in …