Opleidingen of training Geneeskundig Officier Maastricht

Zoek je een opleiding Geneeskundig Officier in Maastricht? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Geneeskundig Officier die in de regio Maastricht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Maastricht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Geneeskundig Officier Maastricht

Zou je graag Geneeskundig Officier willen worden? Of ben je al Geneeskundig Officier en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Geneeskundig Officier in Maastricht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Geneeskundig Officier in Maastricht

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Geneeskundig Officier in Maastricht aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Geneeskundig Officier

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Geneeskundig Officier

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Geneeskundig Officier

Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Integriteit
Integriteit
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Hoe word je een Geneeskundig Officier? 

Afhankelijk van de gekozen richting, Militair Arts, Militair Tandarts of Militair Psycholoog, moet de Officier verschillende opleidingen volgen. Deze opleiding zal gedeeltelijk aan de Koninklijke Militaire Academie plaats vinden. De vakgerichte opleidingen worden gegeven aan het Instituut Defensie Geneeskundige Opleidingen. Afhankelijk van de vooropleiding is het mogelijk om vrijstellingen te verkrijgen, zodat de opleiding versneld gevolgd kan worden.

Om toegelaten te worden tot de opleiding voor Militair Arts dient men in het bezit te zijn van een Universitair diploma in Geneeskunde. Voor de opleiding tot Militair Tandarts is een (bijna) afgeronde Universitaire studie Tandheelkunde vereist. Voor de opleiding tot Militair Psycholoog is een BIG-registratie Gezondheidspsycholoog een pré en is een afgeronde Universitaire opleiding Klinische en Gezondheidspsychologie (met basis psychodiagnostiek) vereist.

Een Geneeskundig Officier moet minimaal 1.55 meter lang zijn (voor de (Tand)Arts geldt tevens een minimaal gewicht van 55 kilogram). Brillen en contactlenzen zijn toegestaan.

De opleidingen zullen zo'n anderhalf tot twee jaar duren, afhankelijk van de gekozen richting.


Filter