Boeken Gezinsbegeleider

Er zijn vrij veel vacatures voor een Gezinsbegeleider. Er zijn echter meer vacatures voor Pedagogisch Medewerkers, die met kinderen of jongeren werken die in een instelling zijn geplaatst. Behalve de werklocatie verschillen de functies over het algemeen niet heel veel van elkaar.

Als een Gezinsbegeleider wat ervaring heeft opgedaan, kan hij of zij meer verantwoordelijkheden krijgen. Er kunnen vaak intern extra cursussen gevolgd worden, zodat de Gezinsbegeleider bijvoorbeeld door kan groeien naar een leidinggevende functie.  

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Gezinsbegeleider. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Gezinsbegeleider. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Gezinsbegeleider die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 1 beste boeken voor een Gezinsbegeleider:

Toolkit gezinsbegeleider in de wijk

Toolkit gezinsbegeleider in de wijk

Toolkit gezinsbegeleider in de wijk - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789088504952

Toolkit gezinsbegeleider in de wijk 1e druk is een boek van Marieke van Rooij uitgegeven bij Uitgeverij S.W.P. B.V.. ISBN 9789088504952 'Verbaal judo' leert u de basisprincipes van een gesprekstechniek die op een prettige en relatief eenvoudige wijze bedekte aanvallen kan neutraliseren. 'Verbaal judo' is afgeleid van de principes van oosterse vechtsporten. Het is een …