Boeken Grafisch vormgever

Iemand die aan een kunstacademie heeft gestudeerd, komt doorgaans niet heel gemakkelijk aan een baan. Toch kom je als grafisch ontwerper meestal eerder aan een baan dan iemand die een andere opleiding aan de kunstacademie heeft gevolgd.

 

Bovendien kun je je specialiseren, bijvoorbeeld in het webdesign. Ook kun je doorgroeien van bijvoorbeeld vormgever van een tijdschrift tot artdirector. 

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Grafisch vormgever. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Grafisch vormgever. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Grafisch vormgever die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 1 beste boeken voor een Grafisch vormgever:

N.P De Koo (1881-1960)

N.P De Koo (1881-1960)

N.P De Koo (1881-1960) - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789074009539 | 180 pagina's

N.P. de Koo Grafisch vormgever en Interieurarchitect (18811960) De Nederlandse ontwerper N.P. de Koo heeft een groot en veelzijdig oeuvre nagelaten. Hij was vooral actief als grafisch vormgever en interieurarchitect, maar hij ontwierp ook tentoonstellingen, jaarbeursstands, een landhuis, een brievenbus en twee mobiele postkantoren. Belangrijke opdrachtgevers waren de PTT en de Phoenix Brouwerij. Tekst: Peter …