Boeken Griendwerker

Het arbeidsmarktperspectief voor de griendwerker is niet heel positief. Er zijn slechts een paar griendbedrijven in Nederland. In de zomermaanden zijn deze vaak wel op zoek naar extra (tijdelijk) personeel, maar vaste aanstellingen zullen minder voor het grijpen liggen.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Griendwerker. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Griendwerker. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Griendwerker die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 1 beste boeken voor een Griendwerker:

De Griendwerkers

De Griendwerkers

De Griendwerkers - Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789020528756 | 224 pagina's

Als Maarten Kooistra hertrouwt met de weduwe Fem Drijfhout, wordt dit huwelijk niet wat hij ervan verwacht had. Waar Maarten hoopte op warmte en gezelligheid, ziet Fem in het huwelijk vooral een waarborg voor haar oude dag. Langzaam maar zeker zoekt Fem toenadering tot haar stiefzoon, Ward. Als blijkt dat Fem zwanger is van Ward, …