Boeken Haarstylist

Zoals eerder gezegd kan een Haarstylist bijscholingscurssusen volgen om op te hoogte te blijven van de laatste modetrends en technieken. Daarnaast zijn er weinig echte doorgroeimogelijkheden voor een kapper. Natuurlijk kan hij/zij het ondernemersschap aantrekken. In dit geval kan een Haarstylist een eigen kapsalon openen. Het arbeidsperspectief is goed. Er is altijd vraag naar Haarstylists (tegenwoordig vooral thuiskappers).

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Haarstylist. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Haarstylist. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Haarstylist die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 1 beste boeken voor een Haarstylist:

Hoogblond

Hoogblond

Hoogblond - Nederlands | Druk: 1 | Onbekende bindwijze | 9789024552306 | 270 pagina's

Georgia blijkt een groot talent te hebben voor het verven van haar en ze verlaat haar dorp in New Hampshire om het te gaan maken in de Big Apple. Ze gaat werken in de gloednieuwe 'salon' van Jean-Luc. Jean-Luc wordt al snel dé plek voor alle vrouwen in New York die iets te betekenen hebben …