Opleidingen of training Hartfunctielaborant Amsterdam

Zoek je een opleiding Hartfunctielaborant in Amsterdam? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Hartfunctielaborant die in de regio Amsterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Amsterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Hartfunctielaborant Amsterdam

Zou je graag Hartfunctielaborant willen worden? Of ben je al Hartfunctielaborant en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Hartfunctielaborant in Amsterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Hartfunctielaborant in Amsterdam

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Hartfunctielaborant in Amsterdam aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Hartfunctielaborant

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Hartfunctielaborant

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Hartfunctielaborant

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Anticiperen
Anticiperen
Trainingen & cursussen Motiveren
Motiveren
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken
Trainingen & cursussen Sensitiviteit
Sensitiviteit

Hoe word je een Hartfunctielaborant? 

Om de HBO opleiding tot Hartfunctielaborant te volgen moet je een MBO niveau 4, HAVO of VWO diploma hebben. Zonder een dergelijk diploma kan, afhankelijk van het opleidingsinstituut, een toelatingsprogramma worden gevolgd. De opleiding tot Hartfunctielaborant is duaal: terwijl je al werkt als leerling-Hartfunctielaborant (op een opleidingsplaats in een geaccrediteerd ziekenhuis), volg je een driejarige opleiding. Een student moet een leer/arbeidsovereenkomst met een ziekenhuis gesloten hebben om zijn leerdoelen te behalen. Er zijn contactdagen, waarbij de student naar het opleidingsinstituut gaat, maar het grootste deel is zelfstudie en kan thuis worden gedaan. In de eerste twee jaar wordt de basis aangeleerd en vervolgens wordt er een specialisatie gekozen: hartkatheterisatie, cardio-implantaten, holteranalyse of echocardiografie. Het is gebruikelijk om één of twee specialisaties te volgen. Na de eerste twee studiejaren ontvangt de student een certificaat en mag zich Algemeen Hartfunctielaborant noemen. Na de specialisatie en het afleggen van een praktijkexamen heeft de student de titel Bachelor of Health behaald en is hij Gespecialiseerd Hartfunctielaborant.


Filter