Opleidingen of training Hoefsmid Den Haag

Zoek je een opleiding Hoefsmid in Den Haag? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Hoefsmid die in de regio Den Haag gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Den Haag en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Hoefsmid Den Haag

Zou je graag Hoefsmid willen worden? Of ben je al Hoefsmid en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Hoefsmid in Den Haag, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Hoefsmid in Den Haag

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Hoefsmid in Den Haag aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Hoefsmid

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Hoefsmid

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Hoefsmid

Trainingen & cursussen Energie
Energie
Trainingen & cursussen Kritisch
Kritisch
Trainingen & cursussen Netwerken
Netwerken
Trainingen & cursussen Ondernemerschap
Ondernemerschap
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid

Online Cursussen & Trainingen Hoefsmid

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Hoefsmid. Deze cursussen en trainingen zijn voor de competenties en skills die een Hoefsmid nodig heeft om zijn of haar beroep goed uit te kunnen oefenen.

Dierenverzorging E-Learning

Dierenverzorging E-Learning

Vergroot je kennis met de cursus DierenverzorgingWerk jij beroepsmatig met dieren? De cursus Dierenverzorging geeft je inzicht in hoe je met dieren kunt én moet omgaan.Huisdieren spelen in het leven van veel mensen een belangrijke rol: de hond, de kat, …

  • Onderwerp opleiding Dierenverzorging
  • Lesmethode E-Learning
  • Prijs € 258,95
  • Duur 6 maanden

Hoe word je een Hoefsmid? 

De opleiding Hoefsmid is op MBO niveau en duurt ongeveer drie jaar. Tijdens die drie  jaar zul je niet alleen theorie krijgen maar juist ook veel praktijk.

Belangrijke onderwerpen die aan bod komen zijn vanzelfsprekend het smeden, bekappen en beslaan van paarden. Maar daarnaast kom je ook meer te weten over het paard zelf, zijn anatomie, exterieur en beenstanden. Dit heb je later nodig om in te schatten welke ijzers en welk beslag geschikt zijn.

Ook komen de andere punten aan bod waar je als Hoefsmid op let wanneer je bij een manege of privéstal langsgaat. Dat zijn bijvoorbeeld voeding, verzorging en huisvesting.

Omdat je als Hoefsmid vaak zelfstandig werkt is er in de opleiding ook aandacht voor bedrijfsvoering. Daarin komen administratie en communicatie naar voren.


Filter